Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalt fél miben lehet hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalt fél miben lehet hibás?

Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 19:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
15%

10.-nek.

Nem merek itt leírni bizonyos szavakat, mert az oldal kiszűri őket, és ha sokat kiszűrnek, akkor kibannolnak.

2021. szept. 28. 20:41
 12/24 anonim ***** válasza:
42%
Akkora baj lenne?
2021. szept. 28. 20:42
 13/24 anonim ***** válasza:
92%

Általában nem veszi észre, vagy nem foglalkozik azzal, hogy valami a párjának hiányzik a kapcsolatból. Ennek többfajta oka is lehet.

Lehet sorozatos konfliktusok vezettek ide, amit nem, vagy nem jól sikerült megoldani.

Lehet bár konfliktus nem volt, kihűlt a kapcsolat, eltűnt az intimitás.

Lehet szimplán csak nem foglalkozott vele, hogy nem a megfelelő emberben bízik, mert annak nem olyan fontos a kapcsolat, mint neki.

Ezek az okok nem mentik fel a megcsalót, de ha valaki tanulni szeretne az esetből, vagy akár közösen helyrehozni, akkor megcsaltként is érdemes elgondolkozni ezeken.

2021. szept. 28. 20:52
 14/24 anonim ***** válasza:
46%

#9 egy szóval sem írtam hogy ez lenne a helyes megoldás!

Mind tudjuk emberileg mi lenne a korrekt. De lássuk be az emberek nagy része, még ha a szíve mélyén tudja is hogy hogyan kéne kezelni, gyáva és sokszor nem fogja. Gyáva, nem mer kilépni, nem mer "szingli" lenni, nem mer elköltözni és társai.

A legtöbb ember ha odajutna igenis a könnyebb utat választaná először. Mindenki tudja hogy erkölcsileg mi a helyes.

De a kérdes tovabbra is az hogy a megcsalt is lehet hibás. És ne vicceljünk, IGEN, lehet.

Epp ezert nem értem mire a lepontozás.

Nem azt írtam hogy így tartom helyesnek, nem azt írtam hogy én így tennék. Szimplán leírtam egy lehetséges esetet ahol igenis mindkettő hibás csak mashogy és más mértékben.

2021. szept. 28. 20:58
 15/24 anonim ***** válasza:
14%
Egyszerű, mindig a pasi hibája.
2021. szept. 28. 21:02
 16/24 anonim ***** válasza:
84%

A kapcsolat tönkremeneteléért két ember felelős, a megcsalásért kizárólag egy.

Ha valaki úgy gondolja, hogy jogos megcsalni a társát bizonyos helyzetekben ahelyett, hogy szakítana, az tegyen már légyszi egy szivesseget mindenki másnak, és ne keressen párkaocsolatot.

2021. szept. 28. 21:46
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
15.-nek igaza van. A pasik olyan hülyék, hogy összeállnak nőkkel, pedig a nő az terem.
2021. szept. 28. 21:53
 18/24 anonim ***** válasza:
80%
A #16-osnak van igaza. Ahol a félrelépés a kapcsolat kihűlésének a következménye ott biz' mindkét fél hibás, de a megcsalást mégis a hűtlen fél viszi véghez. Korrektebb és egyenesebb lezárni azt ami nem működik.
2021. szept. 28. 22:07
 19/24 anonim ***** válasza:
59%
Nem szexel.
2021. szept. 28. 23:05
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Ráunt
2021. szept. 29. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!