Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki egy kapcsolatban folyamato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egy kapcsolatban folyamatosan szeretetőt keres, tart, az képes leállni az adott nő vagy férfi mellett, ha szintet lép a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 01:33
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Szerintem lehetséges lehet, hogy valaki úgymond felnő a feladathoz és húz egy vonalat, hogy na akkor innentől kezdve nem csal tovább.
2021. szept. 25. 22:57
 22/40 A kérdező kommentje:
Vagy ilyen nincs? Tanácstalan vagyok ebben
2021. szept. 25. 23:08
 23/40 anonim ***** válasza:
84%
Ezt nem tudja senki megmondani, hogy a te hűtlen párod, hogy fog cselekedni.
2021. szept. 25. 23:31
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy naív. Nincs ilyen, hogy húz egy vonalat. Mellesleg milyen "szintet lép" a kapcsolat a sorozatos megcsalásnál?
2021. szept. 25. 23:49
 25/40 A kérdező kommentje:
23/24 De tapasztalatokat lehet mondani, aki volt hasonló élethelyzetben
2021. szept. 25. 23:59
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát én tapasztalatból mondom, hogy az én férjemet nem tartotta vissza se a házasság, sem a gyerek.
2021. szept. 26. 00:06
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
A megcsalások a gyerek születése után inkább felerősik és az évek múlásával is. Aki már a kapcsolat elején csal, mikor még a legintenzívebbnek kéne lenni a szerelemnek, az nem fog változni és nem lesz húséges, max, 60 felett.
2021. szept. 26. 00:08
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Összegezzük az eddigieket!

A kérdező benne él egy ilyen kapcsolatban, ahol csalja a párja. A kérdező nő, a párja férfi. A kérdező gyereket akar párjától, és abban reménykedik, hogy ettől a párja megváltozna és többé nem csalná meg. Vagy húsz, nagyjából egybecsengő válasz sem tudja meggyőzni arról, hogy ennek annyi esélye sincs, mint egy lottóötösnek. Arra vár, hogy majd jön egy vagy több olyan élettörténet, ahol megtörtént a csoda, és a férfi, aki a gyermektelen, kívánatos feleségét csalta, a baba születése után szaladt haza a lebüfizett pólóban virító, az éjjeli felkelésektől karikás szemű és dögfáradt feleségéhez, aki beszédül az ágyba és szex hetekig nincs. Esetleg odaköltözik a gyerekszobába és évekig nincs szex. És ettől lesz hozzá hűséges az addig csapodár férj.

Na, erre a történetre várhatsz, kérdező, míg kifutsz a fogamzóképes éveidből!

De előre borítékolom, te így is szülni fogsz neki, és utána sírsz-rísz, hogy semmit se törődik veled és a gyereketekkel.

2021. szept. 26. 00:24
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy nem tud hűséges maradni, hogy csak rá figyelsz nagyrészt, együtt tudjátok tölteni a szabadidőtöket, akkor a baba mellett csak még több ideje, indoka, lehetősége lesz félre lépni. Mivel nőként, anyaként a legtöbb idődet a babára fogod szentelni, főleg az első két évben. Nem lesz túl sok időd a férjedre, csak ha alszik a pici, de közben a háztartást is vezetned kell majd, gyerek mellett az sem könnyű. Lehet fáradt leszel eleinte és szexelni sem lesz mindig kedved, amikor neki, akkor gondolod, hogy ha már most hűtlen gyerek nélkül, akkor a baba mellett nem fog máshoz menni d*gni? Téged a baba fog lefoglalni, amíg otthon a közös gyereketeket ápolod, ő majd sajnos közbe mást nőket fog k*rni minden bűntudat nélkül, hiszen az most sincs neki ha ennyiszer megteszi. Én komolyan nem értelek, hogy ha egész kapcsolatotok alatt folyamatosan csalt akkor minek vagy még vele és pláne minek szülsz neki gyereket? Azért szülsz, hogy megváltozzon? Sajnos nem fog. Ne a gyerektől várd hogy megváltozzon, mert csalódás fog érni, aztán nehogy szegény gyereket hibaztasd majd, hogy "nem tudta ő sem megváltoztatni". Az is más lenne ha egyszer lett volna egy félrelépése, oké, egyszer elnezheti az ember, meg lehet próbálni megjavítani a kapcsolatot, de ha ez az egész kapcsolat folyamatos megcsalással működött, akkor ne alltasd magad ilyenekkel, hogy majd villámcsapásra megváltozik bármi miatt.
2021. szept. 26. 00:35
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Olvasgatom, hogy napról napra ugyanazt a kérdést felteszed csak más megfogalmazással. Eddig minden egyes válasz arról szólt, hogy NEM FOG MEGVÁLTOZNI és mindig tapasztalatokra vagy kíváncsi, azt is megkapod, sokan sajnos tapasztalatból írják. Te arra vársz, hogy valaki olyan élettörténetet írjon, hogy gyerek születése után a végig hűtlen férje egy karika csapásra megváltozott. De eddig még ilyen választ nem láttam. De ha most valaki írna egy ilyet akkor te megnyugodnal? Hogy az 500 válasz közül 1 lenne "pozitív"? Akkor az azt jelentené, hogy a te párod leáll majd a megcsalásokkal? Csak komolyan érdekel, hogy mi a célod ezekkel a kérdésekkel.
2021. szept. 26. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!