Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm megtalálta a férjem badoon, a profilja szerint igazolta magát fotóval és nemrég volt online, de ő mindent tagad. Igaz lehet?
Amit a 19. írt, az talán 1000-ből egyszer ha előfordul.
Ha a profilja szelfivel igazolt, akkor mindenképpen ő az.
Sajnálom
Azt írja: xy profilja fotóval igazolt
Ami kép nincs fent sehol az szelfi, tehát nem más készítette róla
Ha hitelesítve van a profil, akkor ő csinálta. Pont ezért van ez a szoftver, hogy ne legyenek kamusok.
Sajnálom, érződik hogy nagyon nem akarod elhinni, de ez így hatalmas lebukás, ott a bizonyíték. A férjed akart volna ismerkedni, lehet nem csalt még meg és talán nem is akart, de más nők foglalkoztatják. Bár ez valakinek már a megcsalás kategória.
#19 vagyok!
Ha fényképpel kell igazolni akkor az én esetem is megállja a helyét, mert valóság az én képemmel volt fent és nem volt kamu a kép. Lehet ez is, de nagy valószínűséggel saját maga regisztrált és keresett egy két vagy ki tudja mennyi jó partit magának. Ezek csak feltételezések, semmi valóság nincs benne. Kérdezd meg!
A hitelesítést azonnali képekkel kell, bizonyos pózban, ahogy a program kéri.
Ez nem a regisztráció feltétele, csak egy külön opció. Utólag lehet hitelesíteni, ha akar valaki és azután jelenik meg a jelzés, hogy hiteles a profil. Vannak emberek, akik a hitelesítés nélkül vannak fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!