Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerethet őszintén új nőbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet őszintén új nőbe egy házas ember?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek előre Titeket, ne támadjatok, épp elég nehéz így is az életem.

Van egy kollégám, aki szemmel láthatóan többet érez irántam. Próbálja elfojtott, ezt is érzem, de nem megy neki. Családja van, feleség és egy gyermek.

Rohadt nehéz, mert én is érzelmeket táplálok felé.

Próbáltam kerülni, de nem ment, mindig elő kerül, ott van és nem tudom elfelejteni.

Mi ilyenkor az okos döntés? Látom, hogy harcot vív magában, ahogy én is. Ti mit tennétek?

Nem volt egy csók sem, nem feküdtem le vele, csak szimplán tudtomra adta, hogy érzései vannak és küzd magában.

2021. aug. 30. 19:03
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%
El bírom képzelni, hogy milyen nehéz lehet. Próbáld meg kicsit elengedni, aztán meglátod mi lesz. Még bármi lehet. Biztos Ő is küzd..
2021. szept. 7. 23:05
 32/33 anonim ***** válasza:
69%

Bocsi, de nem értelek. Miért jó szenvedni, elnyomni az érzéseidet, ahelyett, hogy megélnétek? Valamiért dolgod van ezzel az emberrel, azért küldte a sors, én hiszek ebben, hogy akivel dolgom van, ahhoz vonzódok erősen. Hiba lenne nem megtapasztalni, lehet, hogy a tanulási folyamatodhoz szükséges lenne ez az állomás. Hidd el, tudom, tapasztalatból beszélek. Én is átmentem ezen, próbáltam elfojtani, de nem sikerült, kitört belőlünk, és milyen jól tettem! Rengeteget tanultam Tőle, és tanulok a mai napig. Néha elég, ha csak hagyod, hogy az élet áramlása magával ragadjon és nem agyalsz annyit. Hogy mi lesz, azt úgyse fogod tudni előre. Élj!

N

2021. szept. 8. 06:41
 33/33 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő! Fantasztikus vagy, köszönöm, jól esett ezt olvasnom.
2021. szept. 8. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!