Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen esetben jogos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben jogos, hogy megsértődtem?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon rossz a házasságom a férjemmel. Hónapok óta viszonyom van, bele is szerettem. Szeretnék kilépni a házasságból és eddig úgy éreztem a szeretőm is támogat ebben. Tegnap mégis elbizonytalanodtam. Érzelmi támogatásra lett volna szükségem. Írtam neki hogy mennyire magányos vagyok esténként és szeretnék olyankor is vele lenni. A szeretőm csak annyit írt, hogy ha sokat emésztem magam akkor nem tudok aludni rendesen, majd rákérdezett nem vagyok-e álmos. Nekem egyértelműen úgy tűnt hogy le akar rázni, pedig máskor nem ilyen. Nem mondtam neki semmit, de kicsit kiábrándultam.

2021. aug. 25. 12:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem jogos egyáltalán, nem tartozik neked semmivel
2021. aug. 25. 12:52
 2/17 Noren1989 ***** válasza:
98%

Szerető ez esetben nem lenni szerető, csak szexpartner. Árnyalatnyi a különbség, de jobb, ha tisztában vagy vele.

Nos, arra sértődsz meg, akire jólesik, a te dolgod.

2021. aug. 25. 12:54
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Beszélgess vele erről egy kicsit többet, nehogy az legyen a vége, hogy két szék között a földre esel 🤷‍♂️ egyébként ő is szerelmes beléd?
2021. aug. 25. 13:01
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
#3 Ha szerelmes lenne belé, akkor azt írta volna vissza, hogy gyere át hozzám. De nem ezt tette! Nagyon is tisztában van vele, hogy a nő azért jó neki, mert így a szex meg van oldva, de lényegében nem szeretne többet. Részéről letudva. Sajnos, időközben a Kérdező beleszeretett, de nem hiszem ezt a másik fél támogatja.
2021. aug. 25. 13:05
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
#4 én is így gondolom, azért kérdeztem rá. #3
2021. aug. 25. 13:07
 6/17 anonim ***** válasza:
97%
Ha a szeretod tudatosan titkos viszonykent lepett az eletedbe, nem sodorta az ar, akkor panikba esik jogosan, es szandekosan harit. Nem jelenti azt, hogy vallalna azt, hogy o legyen a revbe erkezesed alanya. Es meg ha parkapcsolatba is benne lenne, ez a felelosseg, nyomas, hogy na ezek utan o lenne a happy ending, ez elriaszto.
2021. aug. 25. 13:07
 7/17 A kérdező kommentje:
Eddig mindig a szeretőm mondta, hogy komoly kapcsolatot szeretne velem és bármikor számíthatok rá. Ha hazudott, akkor nagyon jól csinálta. Nem ezt a fajta reakciót szoktam meg tőle.
2021. aug. 25. 13:14
 8/17 anonim ***** válasza:
45%
Lehet hogy csak rossz napja volt éppen 🤷‍♂️
2021. aug. 25. 13:15
 9/17 anonim ***** válasza:
68%

Ő csak dug téged, mit vártál?

Ha megkaphat téged ingyen dugásra, minek venné a nyakába a problémáidat? Gondolkozz már.

2021. aug. 25. 13:24
 10/17 anonim ***** válasza:
97%
Lépj ki a házasságból ha rossz, és a szeretőt is ignoráld egy ideig. Majd kiderül mi lesz.
2021. aug. 25. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!