Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom. Megbocsátható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom. Megbocsátható?

Figyelt kérdés
A párom bevallotta, hogy a hétvégi buli alkalmával orálisan kielégített egy másik srácot. Szerintetek megbocsátható?
2021. aug. 3. 12:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy ha egy random fasz többet jelentett neki mint a nem tudom hány év házasságotok, akkor vannak gondok. :D
2021. aug. 3. 15:29
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nézd hiába adunk tanácsokat úgyis azt fogod csinálni amit a szíved diktál..

Én pont így voltam vele, engem is megcsalt a barátnőm, hiába mondta mindenki hogy szakítsak vele, egyszerűen nem bírtam megtenni..

Egyszeri alkalom, az alkohol, stb, bemeséltem magamnak h többet nem lesz ilyen

Egy ideig féltékenykedtem meg bizalmatlan voltam, ami még többet rontott a kapcsolatunkon

Aztán mikor magamra erőltettem h nem leszek bizalmatlan, már kezdtem elfelejteni az eégsz ügyet, kiderül h többször is megcsalt közben..

De legalább így könnyű volt szakítani mert az se lett volna jó ha együtt maradunk, rányomta a megcsalás a bélyegét a kapcsolatunkra. Nem volt nap h ne jutott volna eszembe és persze mikor veszekedtünk gyakran felhoztam neki.

2021. aug. 3. 15:31
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez csakis rajtad múlik. Szerintem egy ilyen affér nem ér annyit, hogy fel kellene érte rúgni egy életet, de én viszonylag elfogadó vagyok...
2021. aug. 3. 16:05
 24/29 anonim ***** válasza:
5%
szerintem a kérdezőt nem kell ez miatt még jobban megtaposni, nem ő tehet róla hogy egy ribivel kötötte össze az életét. Lehet a kérdező nem tudja, de sanszos hogy valamikor öröm lány volt a felesége szerintem .
2021. aug. 3. 18:05
 25/29 anonim ***** válasza:
56%
Felejtős.
2021. aug. 3. 20:08
 26/29 anonim ***** válasza:
Én nem dobnék el egy egyszeri alkalom miatt ennyi közösen töltött évet. Persze, ha látom rajta, hogy tényleg bánja és helyre akarja hozni a kapcsolatot. Viszont nagyon nehéz egy megcsalást megbocsátani, van akinek megy és van akinek nem. Nekem ment, de például ha én csaltam volna meg a párom, ő biztos egyből lapátra tett volna. Elfelejteni viszont nem fogod soha.
2021. aug. 3. 21:47
 27/29 anonim ***** válasza:
Ket ferfirol beszelunk?
2021. aug. 4. 03:33
 28/29 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, hogy hogyan alakult az elmúlt két és fél hónap?

Rendeződtetek? Megtudtátok beszélni, vagy külön mentetek?

2021. okt. 16. 10:55
 29/29 anonim ***** válasza:

Egy volt barátnőm is leszopott egy pasit. Egy másik alkalommal védekezés nélkül dugtak. Mivel nem szed fogamzásgátlót megvolt a veszélye, hogy terhes lesz. Nem kívánom senkinek ezt a helyzetet.

Én megbocsájtottam volna de nem volt értelme.

2021. okt. 19. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!