Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom. Megbocsátható?
Nézd hiába adunk tanácsokat úgyis azt fogod csinálni amit a szíved diktál..
Én pont így voltam vele, engem is megcsalt a barátnőm, hiába mondta mindenki hogy szakítsak vele, egyszerűen nem bírtam megtenni..
Egyszeri alkalom, az alkohol, stb, bemeséltem magamnak h többet nem lesz ilyen
Egy ideig féltékenykedtem meg bizalmatlan voltam, ami még többet rontott a kapcsolatunkon
Aztán mikor magamra erőltettem h nem leszek bizalmatlan, már kezdtem elfelejteni az eégsz ügyet, kiderül h többször is megcsalt közben..
De legalább így könnyű volt szakítani mert az se lett volna jó ha együtt maradunk, rányomta a megcsalás a bélyegét a kapcsolatunkra. Nem volt nap h ne jutott volna eszembe és persze mikor veszekedtünk gyakran felhoztam neki.
Kíváncsi lennék, hogy hogyan alakult az elmúlt két és fél hónap?
Rendeződtetek? Megtudtátok beszélni, vagy külön mentetek?
Egy volt barátnőm is leszopott egy pasit. Egy másik alkalommal védekezés nélkül dugtak. Mivel nem szed fogamzásgátlót megvolt a veszélye, hogy terhes lesz. Nem kívánom senkinek ezt a helyzetet.
Én megbocsájtottam volna de nem volt értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!