Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félre-lépjek-e ? Szeretem a páromat, de vágyom más nőkkel is szeretkezni. Évekig hűséges voltam, de jó-e az, hogy csak vágyakozok.
"nekem az a fura hogy egyes férfiaknak elég 1 nővel szexelni 50 évig. Miközben téli az utca szép nőkkel, és szeretem a változatosságot."
Nekem meg a kapcsolatfüggőség a fura.
Sok ember szinte mindent elnéz a párjának, csak ne legyen egyedül.
A nyitott házasság a 21. században nem annyira elítélendő, mégis sokan nem mennek bele, közben meg nem tudnak arról, hogy mégis abban vannak, csak nem tudnak róla.
A hűség is egy baromság, ha megbízol a párodban akkor mersz nyitni, de ha nem, akkor nem stabil a kapcsolatod.
A kapcsolat arról szólna, hogy a másikat boldoggá tegyük, mindent megadjunk neki amire vágyik, legyen az akár egy másik nő vagy pasi, sokkal jobban feldobná a kapcsolatot is.
Csak ugye az ember önző, mert a hűség a saját érzéséről szól az embernek, nem szeretne magának lelki sérülést.
Ha megtennéd, tedd meg!
De mondd is el neki, h tudjon róla!
Imádom az ilyen kérdések alatt mindig van egy 12-eshez hasonló barom aki írja a hulyesegeit 😃
Kérdező hagyd el, szegény lány normális pasival legyen ne ilyen gyökérrel mint te vagy, ennél jobbat érdemel
Miért lenne baromság?
Csak a nők társítanak érzelmeket a szexhez, a férfiak nem.
Attól, hogy valaki vonzó, kívánatos még nem jelenti azt, hogy vele élném le az életem.
Annak több értelme van, ha a pasi újdonságra vágyik, kevesebb otthon a szex is, mert már unja azt a pu ncit így inkább elnyomja ezt magában ami a veszekedéseket generálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!