Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valahol kettős életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valahol kettős életet folytat az egyik fél. Nem durva, hogy a másik nem veszi észre?

Figyelt kérdés
Itt most nem az 5 perces numerákra gondolok a munkahelyi wcbe. Ismerek 2 párt. A férj meg a másik pár női tagja osszejottek. Már mindenki tudta, hogy együtt vannak csak éppen otthon sem esett le egyiknél sem a tantusz. Közösen mentek vásárolni, napi többször talalkozgattak munka előtt és után, rendesen majdnem a viszony egy épkézláb kapcsolat volt. Simán jártak keltek a városban, otthon meg mikor kiderült sem akartak elhinni, hogy áhh ez nem lehet... Pedig alig voltak otthon.
2021. júl. 30. 15:01
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Haverom felesége kiakadt, amikor kiderült, férjének 10 éve folyamatosan volt barátnője!!! Ja, az nem fért a fejébe, ha mindig követelőzik, szőnyeg alá söpör dolgokat, akkor lesz más, aki meghallgatja azt.
2021. júl. 30. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyenkor ráfogják sok a munka nagy a hajtás.Ezek a szépségek a kollegáid?
2021. júl. 30. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Ahol gyerek van és az egyik fél beáldozza magát a másikért simán előfordul az ilyen.Az egyik csak munkába jár a másik meg megszakad az otthoni teendőkbe.Az szeretőzik aki nek ideje van vagyis otthon nem csinál semmit,de nagy a szája,hogy ő dolgozik.
2021. júl. 30. 15:18
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom nálunk a gyárban ez egy létező betegség, szerintem minden 10.ember érintett. Hányás amúgy :D
2021. júl. 30. 15:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen kapcsolatom. Mi ültünk a kocsiban, amikor egyszercsak azt mondta, a másik sorban előttünk pár autóval ott a felesége. Soha nem félt attól, h lebukik, sztem tudta a felesége.
2021. júl. 30. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja nálunk is,unatkozó pi.. meg f... és panaszkodnak egymásnak,de mnem javítaná meg egyikse a kapcsolatát inkább félredugnak.
2021. júl. 30. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon rossz lehet, mert ha a kapcsolat nem működik, a másik felt is megcsalod, akkor inkább a rosszat.

Persze ha mindkettő jó csak viszket, akkor gerinctelenség, nem is értem hogy lehet úgy élni hogy nem veszi észre a másik

2021. júl. 30. 15:35
 8/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Haverom 10 éven keresztül csinálta ezt. Szerintem ezer módon el lehet titkolni, főleg olyan helyzetben, amikor eleve nem működik jól a házasság, nincs társas életük, akkor nem is annyira figyelnek a másikra.
2021. júl. 30. 17:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak akik "nem veszik észre"pont nem érdekli maga az ember sem,csak el vannak.
2021. júl. 30. 21:21
 10/10 anonim ***** válasza:

A nagynéném férje is kettős életet élt. Németországban dolgozott, 2 és fél hónalot ott volt, kettő hetet meg Magyarországon pihent.

Simán megcsinálta, hogy Németországban összejött egy nővel, csinált neki 3 gyereket, amíg a felesége meg a 6 éves kislánya itt Magyarországon várta.

2021. júl. 31. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!