Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőként kizárólag szexre jártok, jártatok össze, vagy kissebb találkozások, beszélgetések, amolyan apró randik is előfordultak?
Csak azok válaszát várom akiknek vannak e téren tapasztalatai, álszenteskedő, lecsesző válaszokra nem vagyok kíváncsi.
Köszönöm!
#10 Megértelek! Sokáig bennem se fordult meg ez a gondolat, de nálunk is a szex hiánya volt a gond, illetve egy ezzel kapcsolatos elég durva átverése, ami szintén megpecsételte a kapcsolatot. Aztán egyszer jött valaki, aki megadta a kezdő lökést, és szakítottam vele. Ház az enyém, így ezzen nem kellett közösködni, illetve van két fiúnk, akik kiskoruk ellenére nagyon is jól megértették a helyzetet.
Lehet, ha találsz magadnak szeretőt, akkor ő is megfogja adni neked azt a kezdő lökést, hogy új életet kezdj. Apám leélte az egész életét egy szar kapcsolatban, közös volt a ház, ott voltunk hárman, így nem akart szakítani. De boldogtalan volt, gyakran ideges, meg nem voltunk egy igazi család, se egy közös ebéd, szülinap vagy nyaralás. Tehát ilyenformán mi is ittuk a levét az egésznek. Nekem azt tanácsolta, hogy ne kövessem el az ő hibáját, én ugyanezt mondom neked. Válts, keress magadnak valakit, mert azt ne várja el egy nő, hogy ha ő nem akar szexet, akkor a pasi fogadjon cölibátust egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!