Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van ennyi hűtlen férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi hűtlen férfi? 😭 Elegem van, hogyan lehet őket kiszűrni?!

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 17:09
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
83%
Biztos meg adsz mindent a párodnak az ágyban? Én amire vágyok mindent megkapok és nem lépek félre. Tedd azt te is és olyan párt keress magadnak aki nem akar többet mint amit te adsz és szeretsz adni.
2021. júl. 24. 05:17
 42/51 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a megcsalás nem csak a szexről szól.
2021. júl. 24. 07:32
 43/51 Paczalos István ***** válasza:
50%
Gondolom teszel is azért, hogy hűtlen legyen. Ha mást nem, beleugrassz mindenféle kapcsolatba, olyan elvárásaid vannak, amiért nem akarsz semmit se adni.. A párkapcsolat a kompromisszumokra is épül, nem csak a rózsaszín ködre.
2021. júl. 26. 06:49
 44/51 Szila73 válasza:
100%

Hallottam ilyet (nem teljesen értek egyet): "Azt nagyon nehezen lehet elérni, hogy ne menjen el, de azt talán könnyebben, hogy hozzád jöjjön vissza." Ez eléggé hímsoviniszta "okosság".

Minden esetre az a férfit nagyon messzire tudja kergetni, ha ragaszkodnak hozzá. Olyan helyzetet kell kialakítani, amiben nem érzi azt, hogy ő az egyetlen támaszod, és ha ő nincs, akkor "véged". Ettől nem csak a férfiak, de a nők is menekülnek.

Vagyis, ha relatíve egészséges személyiség vagy, akkor kell, hogy látszódjon rajtad (és érezned is kell), hogy mindegy, hogy itt van, vagy máshol, az életed akkor is kerek. Ha itt van, kicsit szórakoztatóbb. Ehhez nagyfokú önbizalom kell, amit a férfi nem adhat meg. Ehhez önismereti tréninget javaslok. Szerintem nagyon sok minden megoldódik tőle!

2021. júl. 26. 11:21
 45/51 anonim ***** válasza:
Hozzám pl sokkal jobban ragaszkodik párom, mióta az utóbbi években felbukkant néhány férfi a múltamból és ajánlatot tettek. Amikor teljesen biztos volt a dolgában, hogy én csak az övé vagyok és a kutya se néz rám, akkor kevesebbet törődött velem és flegmább is volt. Mióta felbukkantak ezek a "kérők" ( akiket visszautasítottam) és úgy csetelgetek pasikkal, hogy ő tud róla, azóta teljesen odavan értem, figyelmes, kedves, stb. Fosik, hogy bármikor könnyen elveszíthet. Én nagyon szeretem őt, esélye nem lenne senkinek, de rájöttem, hogy a férfiak így működnek..
2021. júl. 26. 11:52
 46/51 anonim ***** válasza:
92%

Én pont az ellenkezője vagyok :D

Ha hozzám nem ragaszkodnak , vagy foglalkoznak velem akkor szomorú leszek és boldogtalan.

Persze én akkor is foglalkozom és kedveskedek a páromnak de vágyom arra hogy én is azt kapjam vissza amit adok.

Ha valaki engem hanyagolna és ilyeneket csinálna mint amit ti írtok akkor sajnos én szakítanék vele.

2021. júl. 26. 15:55
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
46-os, akkor te rendes pasi vagy.
2021. júl. 26. 16:05
 48/51 anonim ***** válasza:
45: Lehet, hogy a te férjed így működik, de én nem tűröm, hogy a feleségem férfiakkal csetelgessen. Én se flörtölgetek a nőkkel az irodában, nem keresem a neten se nők társaságát. Főleg akikkel jártam!
2021. júl. 26. 16:22
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
46-os: Köszönöm, kedves tőled :)
2021. júl. 26. 18:39
 50/51 anonim ***** válasza:
Azok a hűtlen férfiak! Vajon kikkel hutlenkednek? A többség bizony szintén házas novel. Az ám! Még is lehetne fordítani a kerdest: Miért van ennyi hűtlen nő. /mondom ezt nőként./
2021. júl. 27. 07:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!