Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen helyzet elképzelhető,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzet elképzelhető, vagy nehéz összehozni?

Figyelt kérdés

Kivitelezhető, hogy egy házas nő éjjel 2-3 óra körül eloson otthonról a szeretőjével talalkozni egy órát és utána hazamegy? Tehát az alvó férje mellől.....

A nő felveszi az autójával a pasit, aztan mennek a zöldbe szexelni...

2021. júl. 21. 06:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mitől volt olyan iszonyat jó a szeretővel?
2021. júl. 21. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Újdonság volt, izgalmas, jobb technika, tartalmasabb szex
2021. júl. 21. 09:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden megoldható ha az ember akarja. Ha ez veled történik, akkor próbálj meg fenn maradni és ha elmegy kövesd. Van aki akkor is letagadja, ha ott áll előtted és valaki másba lógatja éppen.... Olyan mindennapos, hogy az emberek csalnak. Nem is értem miért van kitalálva a párkapcsolat ha úgyse tisztelik a másikat...
2021. júl. 21. 09:32
 14/17 anonim ***** válasza:
64%

Tartalmasabb? 15 perc ember! Rövid volt és tömör az biztos. :D

Biztos 15 másodperces volt a párod :D

2021. júl. 21. 11:46
 15/17 anonim ***** válasza:
11%

15 percben keményebb es sokkal tartalmasabb szexet nyújtott, sokkal több orgazmussal mint az akkori párom 1 óra vontatott sza.r után...

Ennyit számít a technika 😊

15 perc meg nyilván azért is volt 15 perc mert nem voltam ostoba hogy órákra tűnjek el a párom mellől 😂 azt megoldottam Napközben

2021. júl. 21. 11:53
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
Undorító vagy, 15-ös. Remélem téged is megcsalnak majd hasonlóképp, olyan akitől nem számítanál rá, ha már te is ilyen jókedvűen beszélsz arról, hogy hogyan csaltad az exed. :)
2021. júl. 21. 14:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Aki szexet akar, az mindent megtesz, hogy elszabaduljon otthonról.

A kolléganőm hajnalban járt futni 😉, mire a család felébredt ő már otthon, jókedvűen kêszítette a reggelit.

2021. júl. 21. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!