Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kidobnátok a házból (ami a ti házatok) a hűtlen exeteket, ha tényleg nincs más opciója, mint a hajléktalanszálló?
Körülmény: a lebukás 2 és fél hete történt, első éjszakát az utcán töltötte, azóta a garázsban alszik, a házba nem jöhet fel. Hogy saját albéretbe mehessen, az még minimum 2 hónap, szeretőhöz nem mehet (férje van😆), szüleihez sem mehet. A garázs közvetlen ház alatt van, tehát elég kényelmetlen így és idegesítő.
Ti mit tennétek ilyen szituációban?
Nincs bejelentve, a szüleihez van bejelentve, ők nem engedik be régóta, de az már az ő harcuk
Amúgy dolgozik, de semmi megtakarítása, így a kaució miatt gondolta ezt az időt, mivel azt mindenhol kérnek
De nagyon idegesítő, nagyon esélyes, hogy ma megy innen
"Elzavarnám, viszont kérdés, hogy be van-e jelentve hozzád? Mert akkor jogilag meg nem dobhatod ki azthiszem. Én se tudtam az exemet kijelentetni az kormányablaknál amíg ottlakott, és nemigazán akart megindulni elfele."
Kidobhatod akkor is. Ki lehet valakit jelenteni akaratán kívül, ha te vagy a tulaj, és bizonyítani tudod, hogy már nem él ott.
Mindegy 18, 19, nincs bejelentve, úgyhogy ki lehet hajítani.
Kérdező, hívd a rendőröket ha kell, végülis birtokháborítás zajlik.
Nem kell sajnálni, tudod te is, hogy az életben nem lesz kaukció összerakva, mert elherdálja. Link alak, majd keres valami hiszékeny kislányt, akihez becuccolhat.
Én pár hetet adnék neki, addig azért nem dobnám az utcára. Kapna egy határidőt, addig oldja meg.
Attól, hogy ő görény volt, én tartom magam annyira emberségesnek, hogy pár napig-hétig nem b.szom az utcára. Velem egy légtérben nem aludhatna természetesen, de ha van egyéb helység, ahol még nem zavarja a köreimet, akkor maradhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!