Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik a szeretőt választották a feleségük helyett! Miért?
Nekem még van "szeretőm"
10 éve vagyok a feleségemmel most már, van egy 5 éves lányunk. A szeretőm a feleségem előtti barátnőm volt. Mindig tartottuk a kapcsolatot titokban. Aztán 4 éve meglátogattam. Nem tudom elengedni. Na meg a szexuális vágy amit inkább iránta érzek sem elhanyagolható.
Nem fogom elhagyni a feleségem mert nem akarom a kislányom elhagyni. Nagyon apás amúgyis, neki nem akarok fájdalmat okozni.
Úgyhogy marad minden így.
Volt pár éve mikor lebuktam, igaz csak beszélgetés derült ki más nem....
Megbeszéltük, tartottam pár hónap pihit aztán újra megkerestem az exem.
Ez van. De a gyereket nem hagyom el soha.
Úgyhogy igen, a gyerek az egy erős indok...
Az hogy a gyerek mennyire jön majd ki az új partnerrel szerintem nem általánosítható. A gyerektől és partnertől függ.
1
Milyen megható történet, mindjárt telesírom a kispárnámat. Végig vágyakoztál az ex után, miért nem kezdtétek újra? Vagy ha nem lehetett, miért nem hagytad abba a vele való kapcsolattartást? Végig hazudtál a feleségednek, gratula.
Ezt meg nem értem, hogy miért mondják a férfiak, hogy soha nem hagyják ott a gyereküket. Miért hagynák ott (ti. azzal, hogy elválnak)? Nem lenne EZERSZER jobb a gyereknek, ha boldog apja (meg boldog anyja) lenne?
5
Egyetlen hozzászólót illetett valaki kritikával (az 1-est), de történetesen pont ő az, aki úgy válaszolt, (hogy ne az általad választott "ideböfögött" kifejezéssel éljek), hogy egyáltalán nem ilyen szituációban van.
Csak azért vagyunk együtt, mert azt mondja vagy szerelem és együtt, és minden elvemet megszegem, behódolok, hűtlen leszek magamhoz, stb, vagy nem láthatom a gyerekem 18 éves koráig.
Hát naná, hogy a szeretőt választom, aki tiszta szívből szeret és elfogad és jót akar nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!