Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltatok már megcsalva?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már megcsalva? Szerintetek miért?

Figyelt kérdés
Belláttátok, hogy hibáztatok a kapcsolatban? Tanultatok belőle?
2021. júl. 15. 20:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A végén derült ki, hogy már több mint fél éve csalva vagyok, volt valakije mellettem. Hát nagyon nem esett jól a dolog. Főleg, hogy semmilyen előjele nem volt. Végig mutatta a kedvest, ment hogy mennyire szeret engem, stb. Aztán egyből a fekete leves. Pfff
2021. júl. 15. 21:36
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

Kétszer is.

Az első komoly kapcsolatomban, két évig éltünk együtt. Iszonyatosan szerelmes voltam, a se99ét is kinyaltam, ha kérte, este tizkor megfőztem a kedvencét, mindent bevetettem az ágyban is. Mikor kérdeztem, hogy mit rontottam el, azt mondta az exem, hogy semmit. Pont az volt a baj, hogy velem túl könnyű, ő meg kihívásra és izgalomra vágyott.

A másodiknál is odatettem magam maximálisan. Edzettem, odafigyeltem a külsőre, építettem a karrierem, tanultam idegennyelvet, otthon sürögtem-forogtam, még a szüleit is elbűvöltem. Ő konkrétan egy 49 éves tramplival csalt meg. Saját bevallása szerint azért, mert nem érezte magát mellettem férfinak, kevésnek érezte magát, a másik nő mellett meg ő volt a jópasi, az erős férfi, akiért hálát adhat a nő, hogy szóbaállt vele.

Tanultam belőle. Rohadtul nem éri meg jókislánynak lenni, a fejeden is pöröghetsz, akkor is meg fog csalni a pasi.

Most s2arok mindenre, néha bunkó vagy hisztis vagyok, párszor elküldtem a pasim a fenébe, és mondtam, hogy lehet menni. Nem ugrálok neki, nem szolgálom ki. Teljesen hidegen hagy, hogy kivel cicázik, szerintem az se érdekelne, ha megcsal. Nem vagyok szerelmes, inkább egy jó haver, akivel működik a szex, és olcsóbb ketten bérelni a lakást. Valahogy mégis azt látom, hogy ő őrülten szerelmes, és most a férfi az, aki körbeugrál, hogy ne hagyjam el. Szerintem nem csalt meg, én se őt, valamiért ez működik. Le kell tojni, ez a titok.

2021. júl. 15. 22:34
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

Száradjon le a fsza és gombásodjon be a pnája mindenkinek aki valaha megcsalt valakit. Nem érdekelnek a kifogások és indokok, ennél aljasabb, alávalóbb dolog kevés van a világon.

(Amúgy engem nem csaltak meg sosem, szóval nem, ez nem valami "bosszúszöveg", de ettől még így gondolom.)

2021. júl. 15. 22:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Boldogtalan volt mellettem.

Épp házfelújítás közepén voltunk, a fél lakás szétverve, a nagyobb gyerekről kiderült, hogy ADHD-s, a kicsi dackorszakban, én két teljes állásban nyomtam, hogy fizetni tudjuk a hiteleket, és felmerült a gyanú, hogy rákos vagyok. Mivel minden szex után erősen véreztem és görcsöltem, így maradt a xopás hónapokig. 5 hónapot vártam a vizsgálatra, a diagnózisra, hogy mitől van tojás méretű, fájdalmas csomó a hasüregemben.

Ez alatt az öt hónap alatt a kedves férjem elkezdte dugni a kolléganőjét, mivel ennyi feszültség neki túl sok, neki jár a boldogság, és amúgy sem akar 35 évesen ápolót játszani. Meg persze szex sincs.

Ott maradtam a szétvert házban, hitelekkel, segítség nélkül a két gyerekkel.

Pár héttel később kiderült, hogy nincs akkora baj, endometriózis, kezelhető. A gyerekekkel csodát tett, hogy következetesen lettek nevelve, ellentmondás nélkül. Külön köszönet a Vadaskert szülőtréningjeinek. Megtanultam festeni, tapétázni. Találtam egy jó állást. Több minőségi idő jutott a gyerekekre is.

Mire a volt férjem úgy döntött, hogy annyira mégse lenne rossz neki velem, és visszajönne, addigra be is pasiztam. 🤷‍♀️

Ő azt mondja, hogy azért csalt meg, mert egy ökör volt.

2021. júl. 15. 22:51
 15/23 anonim ***** válasza:
17%

Nem csalt meg engem soha senki. Nem tudom miért, de talán azért, mert általában olyanokkal jöttem össze, akik vagy baromi csórók voltak vagy egy szobát béreltek annak ellenére, hogy nem volt rossz fizetésük. Mondjuk jó ez a többes szám, mert összesen 2 komoly kapcsolatom volt. Szóval szerintem túl sok lehetőségük se volt megcsalni.

Én mindkettőt megcsaltam. Azért, mert én is csóró voltam és amikor már rég véget ért a kapcsolat, akkor se tudtam kilépni a kölcsönös anyagi függés miatt. Tudom, van akit nem érdekel a kifogás, engem meg nem érdekelnek az ítélkezők, nekem elég azt tudni, mit vesztettem volna, ha mindig akkor lépek ki, amikor már nem szerettem őket.

2021. júl. 16. 00:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

#15: Igazán felemelő érzés lehetettet mással dugás után befeküdni a közös ágyba, mert "anyagi függés".

Nem érdekelnek az ítélkezők, de te azért elítéled a volt párjaid, mert "csórók voltak". Hát nem verte őket az isten eléggé? Még te is kellettél hozzá?

2021. júl. 16. 00:48
 17/23 anonim ***** válasza:
79%

Hát engem csaltak, mint kiderült a házasságunk alatt végig. Mindenkivel kikezdett, akár fiatalabb volt, akár idősebb, még a lányunk keresztanyjával is, aki barátnőm volt. Sajnos csak 14 év házasság után jöttem rá, mert az akkori szeretőjével valószínűleg voltak érzelmek már. De persze még most is tagad mindent két évvel a válás után.

Én nem érzem úgy, hogy hibáztam maximum abban, hogy megbíztam benne ésszerttem. Volt szex, sokszor akkor is, amikor nem volt kedvem, olyan is, ami nekem nem volt annyira jó, nem akartam, de ő igen és ezért az ő kedvéért. Vittem a háztartást, neveltem a gyereket, ő mindig fáradt volt, fájt itt-ott, soha nem mentünk sehová. Fiatal voltam, amikor összeházasodtunk. Sajnos ő az a típus, hogy mindig kell neki az új, a hódítás. Mostani szeretőjét (aki szintén házas, és nem akar elválni miatta) csalja.

2021. júl. 16. 06:33
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy névtelen fórumon le merem írni, hogy azért csalt meg, mert hülye vagyok és naiv. Már rendesen beleszerettem, mire kiderült, hogy van valakije. De nem érdekelt, azt akartam, hogy hagyja el értem, és éljen velem. Végül meg is tette, és hozzám költözött. Azt hittem, hogy azért, mert engem jobban szeret, és ha megadok neki mindent, akkor boldogok leszünk. Természetesen pár hónappal később már lebukott, hogy fent van társkeresőn. Én hülye meg hinni akartam, hogy nem csal meg, csak elfelejtette törölni. Mindig elmondta, hogy ha nem bízok benne és ok nélkül féltékenykedek, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. Ezzel alapvetően egyet is értek. De ő akkor is ezzel takarózott, mikor utólag belegondolva már rég nyilvánvaló jelei voltak, hogy megcsal. Annyira hülye voltam, hogy addig hagytam is magam meggyőzni, amíg rájuk nem nyitottam. Otthon hagytam a belépőkártyám, félútról fordultam vissza. Gondoltam, nem csak benyúlok az előszobába, adok neki egy puszit. Mondjuk úgy, hogy épp más puszilgatta intim helyen. Az én lakásomban, az én ágyamban. Meg is magyarázta, hogy azért az én hibám, mert mindig féltékeny vagyok. Ő meg úgy volt vele, hogy legalább ne ok nélkül.
2021. júl. 16. 06:58
 19/23 anonim ***** válasza:
83%

Hát, engem mindig úgy csaltak meg, hogy megbeszélés, problémafelvetés a párkapcsolattal/szexszel kapcsolatban nem történt meg, csak mentek az exeim a vérük után.

Azt tanultam, hogy jobban figyeljek oda már az elején a red flagekre. Nem kell nekem "jóbanvagyokazexeimmel" illető, az "ellenekzőneműekkeljobbankijövök" illető, a "mindenkivelflörtölökmertaznemmegcsalás" illető, a "kvaféltékenyvagyokésezzelleplezemmagam" illető 😂

2021. júl. 16. 07:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A megcsalás oka alapvetően a srac hűtlenségre való hajlama. Az előttem lévő barátnőjét is megcsalta (nem velem). A problémákat megbeszelni nem tudtuk, o szeeintem nem is akarta, egyszerűbb volt egy más no karjai koze menekulni, mint őszintén beszelgetni. Nagyon bizakodó voltam, hogy "majd jobb lesz, ha.." nem lett jobb. Sajnos első kapcsolatom volt, 5,5 evig voltunk együtt es nagyon naiv voltam.

Mit csináltam volna másképp? Sokkal hamarabb szakitok vele es nem varom meg, hogy megcsaljon.

2021. júl. 16. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!