Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek paranoiás vagyok?
Társkeresős emailok jönnek a páromnak. Rákérdeztem, azt mondta régi és nincsen semmi.
Barátnőm lecsekkolta azért, idei a regisztrációja, mi pedig 1 éve vagyunk együtt!!!
Minden időnket a munkán kívül együtt töltjük… ideje se lenne (szerintem) megcsalni. Szex is van, szerintem minden rendben.
rákérdeztem, bánt a dolog. Erre ennyit reagált: “ha nem hiszek neki akkor lehet hazamenni”
Most ilyenkor mi van?
Telefonba nem akarok turkálni.
Ha valaki meg akar csalni, talál rá időt.
Nem vagy paranoiás.
Idei a regisztrációja= tehát hazudott neked.
Ha úgy reagált, hogy "lehet hazamenni", akkor bizony baj van, mert nem vagy neki olyan fontos.
Hogy szex is van? A férfiak nem úgy "működnek", mint a nők, hogy
ha van szex, akkor biztosan leragadnak melletted.
Neki most jó, kényelmes. Ha nem jársz a végére, ráhagyod, még egy ideig elvan melletted. Aztán szépen fokozatosan nem fog ráérni. Mert már talált magának mást is, aki elszórakoztatja.
Te látsz többet ebbe a kapcsolatba, mint ami.
Nem is kell turkálni a telefonjában. Magadat aláznád le.
Nem is ijedt meg, hogy megláttad a jelentkezéseket. Még ő arrogáns.
Én lelépnék.
Arra egyik sem gondol hogy kib@szott unalmas mikor a csaj folyton azzal nyaggat hogy biztos megcsalod. Erre nem lehet mit reagálni. Ha kedves vagy akkor azért mert igaz, ha meg már felbasz és egy ilyet válaszolsz akkor meg nem fontos.
Semmi se jó nektek. Így nem csoda hogy otthagynak.
Hát én megnéztem mikor regisztrált. Mivel kiderült az exemről, hogy egy hazug féreg, így amíg még azt hitte, hogy beveszem a "csak téged szeretlek" szöveget. Az email címein az összes társkeresős oldalról jöttek a válasz emailek. Az összeset összegyűjtöttem és mindnek megváltoztattam a jelszavát, az én telefonomra jöttek a kódok, vagy amíg ő el volt foglalva addig az email címére jött új jelszóval beléptem a társkereső oldalra. Pár hetes friss regisztrációkat találtam. Az összeset lefotóztam, mindent, aztán szembesítettem vele.
Ha ő féregkent hazudozott hónapokon át, onnantól kezdve nem érdekelt levél titok meg semmi, ő annál sokkal nagyobb szemétséget csinált. Az volt a reakciója, hogy tudtam bejutni ezekre az oldalakra? A vicc az, hogy ő tanult programozást, nem én. Tehát meg lehet nézni a regisztrációt, de csak akkor, ha belépsz az ő jelszavával, vagy új jelszóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!