Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek paranoiás vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek paranoiás vagyok?

Figyelt kérdés

Társkeresős emailok jönnek a páromnak. Rákérdeztem, azt mondta régi és nincsen semmi.

Barátnőm lecsekkolta azért, idei a regisztrációja, mi pedig 1 éve vagyunk együtt!!!

Minden időnket a munkán kívül együtt töltjük… ideje se lenne (szerintem) megcsalni. Szex is van, szerintem minden rendben.

rákérdeztem, bánt a dolog. Erre ennyit reagált: “ha nem hiszek neki akkor lehet hazamenni”

Most ilyenkor mi van?

Telefonba nem akarok turkálni.

2021. júl. 15. 07:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
nem vagy paranoiás. Ha társkeresőzik melletted, akkor nem tervez veled hosszútávon. Az, meg ahogy reagált, elég tapló dolog. Miért is vagy még vele?
2021. júl. 15. 08:00
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Ha valaki meg akar csalni, talál rá időt.

Nem vagy paranoiás.

Idei a regisztrációja= tehát hazudott neked.

Ha úgy reagált, hogy "lehet hazamenni", akkor bizony baj van, mert nem vagy neki olyan fontos.

Hogy szex is van? A férfiak nem úgy "működnek", mint a nők, hogy

ha van szex, akkor biztosan leragadnak melletted.

Neki most jó, kényelmes. Ha nem jársz a végére, ráhagyod, még egy ideig elvan melletted. Aztán szépen fokozatosan nem fog ráérni. Mert már talált magának mást is, aki elszórakoztatja.

Te látsz többet ebbe a kapcsolatba, mint ami.

Nem is kell turkálni a telefonjában. Magadat aláznád le.

Nem is ijedt meg, hogy megláttad a jelentkezéseket. Még ő arrogáns.

Én lelépnék.

2021. júl. 15. 08:03
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagy paranoiás, a helyedben én azonnal otthagynám.
2021. júl. 15. 08:04
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Lehet hazamenni? Hát nagyon szerethet a "parod". :D szarik rád igazából, kényelmes neki melletted, de ennyi. Ezzel a beszólással le is leplezte magát. Ha hiszel nekem, akkor maradj, de ha elmész se érdekel.
2021. júl. 15. 08:07
 5/15 anonim ***** válasza:
16%
Barátnőd nagy szarkavaró. Nem lehet megnézni ki mikor regisztrált szinte sehol.
2021. júl. 15. 08:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a válasz elég sokatmondó volt tőle. Szerintem menj haza, míg nem késő. Gyerekkel, hitellel nehezebb.
2021. júl. 15. 09:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb pasasnak mindegy ki van vele.. annyira utálom ezt az érzést! És ha van jobb azonnal lép..
2021. júl. 15. 11:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Ott fog hagyni, csak idő kérdése... Tapasztalatból mondom. A legutóbbi exem, amikor számonkértem rajta valamit jogosan, annyit mondott hogy "akkor ismerkedj mással". Aztán le is épített. Nem vagy elég fontos neki.
2021. júl. 15. 11:45
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Arra egyik sem gondol hogy kib@szott unalmas mikor a csaj folyton azzal nyaggat hogy biztos megcsalod. Erre nem lehet mit reagálni. Ha kedves vagy akkor azért mert igaz, ha meg már felbasz és egy ilyet válaszolsz akkor meg nem fontos.

Semmi se jó nektek. Így nem csoda hogy otthagynak.

2021. júl. 15. 12:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát én megnéztem mikor regisztrált. Mivel kiderült az exemről, hogy egy hazug féreg, így amíg még azt hitte, hogy beveszem a "csak téged szeretlek" szöveget. Az email címein az összes társkeresős oldalról jöttek a válasz emailek. Az összeset összegyűjtöttem és mindnek megváltoztattam a jelszavát, az én telefonomra jöttek a kódok, vagy amíg ő el volt foglalva addig az email címére jött új jelszóval beléptem a társkereső oldalra. Pár hetes friss regisztrációkat találtam. Az összeset lefotóztam, mindent, aztán szembesítettem vele.

Ha ő féregkent hazudozott hónapokon át, onnantól kezdve nem érdekelt levél titok meg semmi, ő annál sokkal nagyobb szemétséget csinált. Az volt a reakciója, hogy tudtam bejutni ezekre az oldalakra? A vicc az, hogy ő tanult programozást, nem én. Tehát meg lehet nézni a regisztrációt, de csak akkor, ha belépsz az ő jelszavával, vagy új jelszóval.

2021. júl. 15. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!