Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pároddal nézel sorozatot, de egyet stikàban megnézel, az megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 08:38
5/13 anonim válasza:
Csak akkor, ha beleszeret a sorozatba. Ebben az esetben jobb, ha pakolsz, mert Netflikszné nem tűri más nő jelenlétét a lakásban.
6/13 anonim válasza:
Viccesnek tűnik, de nálunk elég nagy balhé lenne, ha egy közös sorozatunkból egyedül megnéznék egy részt. Ahogy én is nagyon kiborulnék, ha ő tenné ezt. Nem mondanám megcsalásnak azért, de jogos vitaalapnak simán.
8/13 A kérdező kommentje:
Melyik sorozat ez?
2021. júl. 14. 09:29
9/13 anonim válasza:
A közös sorozatnézés egy elég fontos program nálunk, a dolgos hétköznapokban kb. az egyetlen program szexen kívül, amikor össze tudunk bújni és kettesben tudunk valamit csinálni a gyerekek altatása és a végelgyengülésben kidőlés közötti rövid idősávban, főleg télen. Ha ezt a szent közös időt felrúgná azzal, hogy egyedül megnéz egy epizódot (amit emiatt vagy nekem is meg kéne néznem valamikor egyedül, vagy neki kétszer, ami már nem az igazi), az engem nagyon bántana.
A sorozat maga mindig változik: Game of Thrones, Stranger Things, Black Mirror, Witcher, Shadow and Bone, Sweet Tooth, ami épp tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!