Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lefeküdjek a haverom nőjével?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek a haverom nőjével?

Figyelt kérdés
Van egy haverom akivel évek óta jóba vagyunk, egyszer volt egy csaj akit imádtam és talán ő volt az első szerelmem. Tudta hogy mindenkinél jobban szerettem és bármit megtettem volna érte. 3 éve történt hogy egy buliban voltunk és hát eltűntek másfél órára, persze hogy leesett és tudtam miért nem voltak ott sehol. Aztán bármennyire fájt de dobtam a csajt mert tudtam nem csak a haverom a hibás, vele megbeszéltem a dolgokat. Most viszont egy nője aki brutál csinos és gyönyörű szép. Viszont hát….. ismerem hogy milyen maradjunk ennyiben. Mondta is mikor egyszer kettesben maradtunk hogy ha haverom nem lenne akkor más is lehetne. De a csajt egyébként is mindenki betudja fűzni véleményem szerint. Nem is értem a haveromnak hogy lehet ilyen nője, szerintetek kezdjek ki a nővel? Hogy a haverom átérezze amit én éreztem akkor.
2021. jún. 14. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy 16?
2021. jún. 14. 20:20
 2/9 A kérdező kommentje:
19
2021. jún. 14. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

Nem azt mondtad, hogy a korábbi esetnél nem a haverodra haragudtál? Meg hogy egyébként sem voltál együtt azzal a lánnyal?

Akkor most a haverod mit ártott, független attól mekkora ribizli a csaj..

2021. jún. 14. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Ezen mit kell gondolkodni?

Két legyet ütsz egy csapásra. Megdugsz egy fullos nőt, és még a haverodat is móresre tanítod, megérdemli a parasztja.

2021. jún. 14. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Az első esetnél dobnod kellett volna a haverodat is.

Most ha kikezdesz a csajjal, arról állítasz ki bizit, hogy ugyanolyan alja rohadék vagy, mint ő.

2021. jún. 14. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
"Vehehe én is egy f4szkalap vagyok" Gondolod, ettől jobb lesz? Nem lesz, előre szólok.
2021. jún. 14. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem lépd meg. A haverod nem a barátod, én sohasem csináltam meg ilyet az én barátaimmal, vagy ők velem, amit a haverod megcsinált veled. Szóval ő csak haver, főleg ha így beletaposott az érzelmeidbe. Meg ha tényleg ekkora ribi a csaj akkor amúgy sem lesznek sokáig együtt, és ha te nem, akkor más fogja megcsinálni.

Az élet, a fiatalság meg egyszer véget ér, érdemes kihasználni az idődet (ahogy a haverod is tette...). Meg lehet játszani azt, hogy "nem leszek f@szkalap", de egyrészt teljesen jogosan és egyenlően bosszút állsz, másrészt a világ is sz@rik a te érzelmeidre, nincs bajtársiasság, empátia az emberek között, hacsak nem a barátaidról vagy a családtagjaidról van szó, hiába vagy jó, ezt jól példázza a haverod. Szóval igen, feküdj le vele.

2021. jún. 14. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem tudod megállni, hogy lefeküdj a nővel akkor igazából olyan mindegy. Nem vagy alkalmas kapcsolatra mert ott is csak ezt a vergődést művelnéd. Akkor legyél szingli akinek haverjai sincsenek.
2021. jún. 15. 10:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Eléggé más a helyzet, de persze csináld. Hátha mindkettőtökkel összejön a lány.
2021. jún. 19. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!