Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek a haverom nőjével?
Nem azt mondtad, hogy a korábbi esetnél nem a haverodra haragudtál? Meg hogy egyébként sem voltál együtt azzal a lánnyal?
Akkor most a haverod mit ártott, független attól mekkora ribizli a csaj..
Ezen mit kell gondolkodni?
Két legyet ütsz egy csapásra. Megdugsz egy fullos nőt, és még a haverodat is móresre tanítod, megérdemli a parasztja.
Az első esetnél dobnod kellett volna a haverodat is.
Most ha kikezdesz a csajjal, arról állítasz ki bizit, hogy ugyanolyan alja rohadék vagy, mint ő.
Szerintem lépd meg. A haverod nem a barátod, én sohasem csináltam meg ilyet az én barátaimmal, vagy ők velem, amit a haverod megcsinált veled. Szóval ő csak haver, főleg ha így beletaposott az érzelmeidbe. Meg ha tényleg ekkora ribi a csaj akkor amúgy sem lesznek sokáig együtt, és ha te nem, akkor más fogja megcsinálni.
Az élet, a fiatalság meg egyszer véget ér, érdemes kihasználni az idődet (ahogy a haverod is tette...). Meg lehet játszani azt, hogy "nem leszek f@szkalap", de egyrészt teljesen jogosan és egyenlően bosszút állsz, másrészt a világ is sz@rik a te érzelmeidre, nincs bajtársiasság, empátia az emberek között, hacsak nem a barátaidról vagy a családtagjaidról van szó, hiába vagy jó, ezt jól példázza a haverod. Szóval igen, feküdj le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!