Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látszik, ha valakinek szeretője lesz?
Figyelt kérdés
Most itt nem arra gondolok aki minden héten mással. Hanem arra akinek hosszú évek után, szenvedés után lett szeretője. Nem lesz furcsa az ember?2021. jún. 9. 20:50
1/8 anonim válasza:
Azért a spermát majd mosd le a szádról...
2/8 anonim válasza:
Az attól is függ hogy mennyire tudja helyén kezelni a dolgokat, mennyi érzelem van a szeretői kapcsolatban 🤷♂️
3/8 anonim válasza:
Semmit nem vett észre, pedig a szeretőmmel egy irodàban dolgozik.
4/8 A legrosszindulatúbb válasza:
Mi a toszom mostanában ez a rengeteg szeretős, meg szeretőlepattintós kérdés?
6/8 anonim válasza:
Hát kisimultabb lesz a jó szextől.
7/8 anonim válasza:
Kinek,az a kérdés..Ha valaki hosszú párkapcsolatban él,akkor
a társa tuti leveszi,hogy valami van..Hacsak nem tesz rá magasról.
8/8 anonim válasza:
Valamiért sokkal vonzóbb lettem a férfiak körében... pedig nem viselkedtem robancosan, egyszerűen sztem boldogabbnak néztem ki, ragyogtam, az meg ugye eléggé feltűnő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!