Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerinted is igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted is igaz?

Figyelt kérdés

Érdekes lenne beszélgetni az asszonnyal.

Ha nem adja meg az urának, ami jár? kell? normális?

A megfelelő szót helyettesítsétek be ti!

Akkor miért csodálkozik, ha szeretőt keres?

Ugyebár sokan megtalálták az asszonyban azt a társat, akivel le akarják élni az életüket. Barát, társ, háziasszony. Mos főz, takarít, némi pénzt is keres talán. Gyereket nevel. Le van terhelve rendesen. Sokszor segítséget sem kap a vele egy háztartásban élőktől. Sorolhatnám.

Ez most nem egy emancipációt hirdető bejegyzés, csak úgy mondom. :)

Szóval....

Szex nincs. A férfiember (természetesen) vágyik rá. De nem erőszakos, így más opciók után néz.

Na most. Ha a nőnek nem kell (mindegy az ok), akkor miért ne mehetne?

A pasik sokszor azt mondják: nyitott kapcsolat.

Szerintük.

Csak az asszony nem tud róla.

A nyitott azt jelenti: mehet mindkettő, ha akar. De egymás mellett maradnak, mert szeretik egymást

De nem. A hűség látszatát fent kell tartani. Mert azzal mégsem lehet védekezni -ha kiderül a félrelépés- hogy: de hisz te nem adod magad, nem akarod, nem kívánod.

Elhiszem, hogy ellaposodik. A sok év együtt nem hozza már az izgalmakat.

De, ha tényleg erre már nem kell a férjem, akkor had menjen! Addig is békén hagy. ?

Attól félnek, hogy netán a szeretőben megtalálja a pasi az "igazit"? Megesik.

Bár ez a fehér holló kategória. Egymás mellett jóban, rosszban, barátságban, egészségben, betegségben, szarban. :)

2021. máj. 23. 15:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"Szex nincs. A férfiember (természetesen) vágyik rá."

Ha a szerető vagy a sztoriban, azért erre a "szex nincs"-re ne vegyél mérget. Meglepődnél rajta, hogy milyen sokszor van szex otthon is, meg a szeretővel is. Csak a ha a bugyidat akarja ledumálni rólad egy férfi, akkor a 99 %-uknak van annyi esze, hogy ez könnyeben összejön azzal a szöveggel, hogy otthon "nincs szex".

2021. máj. 23. 15:12
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Biztosan tudom, hogy nálunk nincs szex évek óta. Onnan tudom, mert nem a szerető vagyok, hanem a feleség. Engem már nem zavarna, ha megoldaná mással.

Azért nem fekszem le vele, mert ha tehetném, elválnék, de nem tudtuk megoldani a válást. Én mondtam neki, hogy legyen nyitott kapcsolat, de ő nem ment bele.

2021. máj. 23. 15:23
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a szex-kapcsolatos szeretők nem a szex hiány miatt vannak, hanem azért, mert az ember "más fajta" szexre is vágyik időnként. Elcsépelt példa, de valóban olyan ez, mint hogy a kedvenc kajádat sem akarod minden nap enni.

Amúgy a kérdésből kb egy szót sem értettem :)

2021. máj. 23. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az még hagyján, ha a nő nem akar/tud lefeküdni már a férjével és a pasi emiatt félremegy, na de mi van akkor, ha a nő legjobb tudomása szerint mindent (is) megad a férjének, beleértve a jó és kielégítő szexet, de a pasi mégis félremegy? Szerintem ez a gyakoribb eset, máskülönben senki se csodálkozna, ha 2-3-4-x év szexmentesség után a férj máshol oldja meg.
2021. máj. 23. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

‘Ha nem adja meg az urának, ami jár? kell? normális?‘

mi az, hogy ami JÁR neki?! te jo eg.. a szex nem JÁR alanyi jogon senkinek, plane nem annak, aki hazicselesnek hasznalja es a not, es akkor a nap vegen elvarja, hogy meg bele is urithessen 5 perc alatt - mert ezzel a mentalitassal kizartnak tartom, hogy veled elvezetes lehet a szex.

ettol fuggetlenul a (jo) szex nagyon fontos pillere egy normalisan mukodo kapcsolatnak, de nem lehet senkitol sem elvarni, kotelezove tenni. azert meg kell dolgozni, hogy a kapcsolat es a szex is jo legyen, akkor nem lesz el ilyen problemak es a megcsalas otlete sem vetodik fel.

ha a no nem akarja a szexet, annak oka van. altalaban az, hogy a pasival nem jo a szex es/vagy mar elhidegultek egymastol.

tehat ahelyett, hogy a megcsalason rafinaltkodnal es magyaraznad a bozonyitnanyod, hogy dehat ez JÁR, inkabb nezz magadba, hogy miert is nem akar veled o nod lefekudni.

2021. máj. 23. 16:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugodtam, hogy nem csak én nem értem a kérdést, csak sejtegetem :D
2021. máj. 23. 16:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinted is igaz?"

Mi?

Pont nem derül ki ebből a kérdésnek feltüntetett gondolat folyamból, ami - feltételezem, - valószínűleg azért lett ennyire kusza, összefüggéstelen, hogy ne derüljön ki rólad, hogy te milyen módon vagy érintett ebben a kérdéskörben.

2021. máj. 23. 16:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit sikerult osszeirnod onigazolaskent? A helyzet az, hogy rengeteg hazassag bomlik fel. Megcsalas elott, vagy utan. Csak azok maradnak benne a hazassagban, akik gyavak es nem mernek uj eletet kezdeni. Aztan egyszer megis boritja a masik az asztalt es kenytelenek lesznek, de sajat elhatarozasbol nem megy. Akkor se, ha bantalmazas, megcsalas, megalazas, vagy egyeb bomlaszto tevekenyseg van. Rengeteg a sunnyogo gyava ember, ez nem ujdonsag, de ok nem is szoktak boldogok lenni. Onmaguk elol is menekulnek.
2021. máj. 23. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szerető altal feltett kérdés, ami arról szól, hogy a pasinak jár a házon kívüli szex? Én ezt hámoztam ki belőle.
2021. máj. 23. 16:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet itt csűrni csavarni a dolgokat,ha szerető vagy hiába próbálsz igazat találni arra,hogy ez jár.Szemétség bárhogy is nézzük szerintem.Akkor váljon és legyen korrekt szerintem.
2021. máj. 23. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!