Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsal a párod mivel tudsz egy kis elégtételt tenni hogy legyen a kedved?
3
Jaja, majd hamut szórok a fejemre, ha már megcsaltak. A másik fél lehet a kapcsolat tönkremenetelének forrása (bár nem hiszem, hogy egyedül, mert minden kapcsolathoz két ember kell), de azért nehogy már a megcsalt hibája legyen, hogy a másik félreqr. Ha nem tetszik valami, lehet beszélgetni, szakítani, válni. Megcsalni mást gerinctelen dolog, és kizárólag a megcsaló fél gyengeségét mutatja.
Nem hiszem, hogy pazarolnám az energiáimat erre.
Persze ez tök frankón hangzik, aztán ha élesben történik a legtöbb ember mégiscsak másképp cselskszik, mint amit elgondolt, velem megtörtént.
nem állt meg az élet, nem csapott belém a villám, nyilván pokolian fájt, de attól még azt tettem, amit azóta sem csinálnék máshogy, közös gyerek nem lévén tökéletesen ignoráltam, nem vettem róla tudomást többé, hogy egyáltalán él.
Nem volt dráma, meg hiszti, meg látványos elcuccolás, kivettem egy szabadnapot, összepakoltam mindent, aztán kalap kabát. Volt,. hogy elért, értem ez alatt más számról, üzenetben, akkor azt olvasatalanul töröltem, vagy leraktam ha hívott.
Nem egy éjszakás botlása volt, hanem viszonya. 3 hónapig.
Mindebből azért nem láttam éreztem semmit, mert egy továbbképzéssel öszekapcsolt projekt keretein belül többezer kilóméterrel arrébb voltam.
Persze szenvedtem, mint a kutya, nyilván.
De ez még nem változtatott semmit azon, hogy mennyire ment le kutyába egy másik nőért, miközben nekem választást sem hagyott, nem segített az sem rajta, hogy bevallotta önként, miután állítólag szakított.
Persze nem szakított, kidobta a nő, én nem dobtam ki. csak eltűntem az életéből.
Sosem aláznám meg magam a bosszúval, azzal csak azt mutatnám ki, hogy mennyire érdekel és a revans után sem lenne amúgy sem jobb.
Ha valaki megmérgezi a kutyám, azt tuti kicsinálom, de megcsalást nem "bűnteteke", én lennék tőle nevetséges.
Nem kellettem elééggé. Így jártam. Majd lesz olyan, akinek igen, a hűtlennel meg nem foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!