Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak vagy a nők bírják jobban a szerető elvesztését?
Tehát vége. Marad a vágy. Melyik nem viseli jobban, vagy ki szenved jobban attól, hogy nincs több találka, nincs több együttlét?
Írjátok le lécci, foglalt vagy szingli fél vagy-e
11 Te egy rettenetesen szánandó véglény vagy :) Már jó pár kérdésnél láttalak. Valami durva nagyon, hogy mennyire beleállsz itt mindenkibe.
Te lennél a helyi Scully ügynök?
Mert egy dolog, hogy azt hiszed, hogy itt egy ember tesz fel kérdéseket, egy olyan országban, ahol vagyunk pár millióan, de hogy nem bírsz leállni ezzel, hogy a szeretős kérdésekben kötekedj.
Megnyugtatlak írtam már más kérdésnél is, ott is ismernek :)
Szerintem nem nekem kéne kezeltetnem magam. Mióta itt vagyok, ez a harmadik kérdésem, ebből 2 szólt megcsalásról, egy teljesen más téma. Te viszont már ezredik alkalommal vergődsz :)
Te tényleg nem vagy 100-as, ezaz első hozzászólásom ebben a témában. Szerinted csak egy ember olvasgatja a kérdéseket és kap csömört a 20. hasonló idióta kérdésnél??
Nem is feltételeztem, hogy te teszed fel az összes szeretősdi kérdést, az egész bagázs szánalmas és ennek a kérdésnek semmi értelme.
Persze :D Ez az első hozzászólásod, de
"Annyira szánalmas már ez a sok szeretősdi kérdés"
Hogyne :D
Keress egy jó orvost, és segítek: ne olvasgass ebben a témában. Vagy netán pisztoly van a fejednél?
Ugye? Élni sem tudsz nélküle
#12:
Hagyjátok. Ez az a szánalmas nyomorult, aki azt hiszi, hogy csak ember válaszolgat neki, és mindenkit lepontoz, aki nem azt írja, hogy a férj valami őrült módon szerelmes a szeretőbe. Ennyi öröme maradt az életben.
15 Mondom, hogy te vagy 😂
Hallod 3 gyik-essel és szétröhögtük rajtad magunkat :D
15-ös, ezt jól megkaptuk, te én vagyok, te meg én 😂😂😂😂
Valóban kár vele foglalkozni.
Amúgy nem tart senki pisztolyt a fejemhez csak sajnos nincs szűrő külön az idióta kérdéseknek. De nyugi megigérem neked, hogy többet nem kommentelek ilyen stílusú kérdéshez.
Dehogy állsz le. Kész vicc amit csinálsz. Hogyne lenne szűrő. Felnőtt párkapcsolatok és azon belül a megcsalás kategóriában járkálsz. Komolyan te egy felnőtt , ép elméjű embernek tartod magad, hogy ennyire idegesít-állítólag ok nélkül-egy ilyen téma, de mindig odaírsz?
Ez tényleg beteg , valami kényszer nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!