Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért lett vége a szeretőddel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett vége a szeretőddel a kapcsolatotoknak?

Figyelt kérdés

Mennyi idő után, és ki vetett véget neki?

Mit gondolsz most a másik félről?

Semlegesek vagytok?

2021. máj. 11. 18:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
86%

Volt olyan szeretőm, ahol ez kifejezetten szexbarátság volt, viszonylag sokáig működött, de aztán ellaposodott, és abbahagytuk.

Aztán volt olyan, hogy összejöttem egy nálam jóval fiatalabb kolléganőmmel. Eleinte csak vonzalom volt, mind a ketten párkapcsolatban, de aztán elmélyült, és szerelem lett. Bő két év után aztán ő szakított, mert nem bírta így tovább. Már eltelt kb 2,5 év de még mindig szinte naponta eszembe jut. Nem mondom, hogy nagyon szépen lett vége, sőt (bár megértettem őt is abszolút) bizonyos dolgok miatt egy ideig nagyon haragudtam rá. Az már elmúlt, de azt hiszem az érzelem iránta még mindig nem.

Ő viszont... jó ideje nem kommunikáltunk, szerintem sajnos már eszébe sem jutok.

2021. máj. 12. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!