Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha a szeretőd lesz az, akivel olyan vonzódás lesz köztetek, mint másnál eddig nem?
Mire fut ki egy ilyen viszony?
Volt már más úgy, hogy a szeretője jobban vonzza, mint a felesége bármikor?
Még kapcsolatuk elején sem?
Létezik túl erős kémia?
Szerelmes nem voltam,de közömbös sem. Ő jobban érezte ezt a bizsergést. Dehogy táláltam vissza, ez nem varázsszóra megy, akkor el sem jutottunk volna eddig,megcsalásig.
8.
Utolsónak: Tehát még úgy sem találtál vissza, hogy nem is lettél szerelmes?
És a vonzalom? Otthon hogy építed újra?
Mi az, hogy el sem jutottunk volna a megcsalásig?
Itt írta más, hogy nála hamar lecsengett, gondolom, ő visszatalált a párjához.
Viszonynál nem lehet, hogy csak a kíváncsiság hajt?
Én független, ő házas.
Rendszeresen mondogatta, milyen őrülten vonzódik, milyen jó, hogy összetartozunk.
Érzelmileg jobban oda volt értem, volt közös barátunk, így biztos tudom, otthon csak lakótársak voltak a feleségével.
Kiléptem a kapcsolatból, mert féltem én is szerelmes leszek.
Mindkettőnket megviselt, maradt otthon, de próbálkozott többször visszajönni.
Megcsalás után soha nem lesz már ugyanolyan.
Mi változik?
Ha ezt magyarázni kell akkor inkább hagyjuk.
Te írtad hogy túl erős kémia. Akkor miből gondolod hogy a szerető után akivel minden passzol, otthon minden ugyanolyan lesz, vagy jobban fogsz vonzódni az asszonyhoz, akihez soha nem vonzódtál annyira?
Amúgy mi az igazi kérdés?
Dugsz kicsit a szeretőddel aztán hazakullogsz és várod a csodát hogy boldog leszel otthon?
Miért nem válsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!