Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok erről az idézetről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről az idézetről?

Figyelt kérdés
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna a másodikba nem szeretsz bele?"
2021. ápr. 30. 13:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

De az idézet szeretetről szól, szerelemmel szeretetről, nem azt írja, hogy ha a második iránt fellángolsz. Ilyen van, de nem erről szól az idézet.

Nem tudom, hogy honnan veszed, hogy sokan keverik. Ott vagy minden ilyen helyzetben? Én elég szilárdan tudom kit szerettem eddig szerelemmel, kit fellángolással. Pláne mert nálam nem játszik a fellángolás :)

Egy igazi szerelmet meg ha nem táplálod is megmarad az érzés, csak olyan....szomorú lesz

2021. ápr. 30. 15:04
 12/24 anonim ***** válasza:
53%
Nem értek vele egyet. Lehet az elsővel hullámvölgybe kerültetek, vagy csak épp saját magadban élsz meg egy mélyebb időszakot, amiatt tudtál beleszeretni a másikba. De ez az állapot lehet átmeneti. Ahogy rendeződik az elsővel, úgy csitul a másodikkal. Vagy ahogy csitul a másodikkal, úgy jössz rá, hogy az elsőt szereted igazán.
2021. ápr. 30. 16:36
 13/24 A kérdező kommentje:
Míg rendeződik az elsővel, addig szerelmes vagy a másodikba? ...
2021. ápr. 30. 16:43
 14/24 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ez inkább úgy van, hogy keress egy harmadikat, mert egyiket se szereted igazán.
2021. ápr. 30. 17:44
 15/24 A kérdező kommentje:
Én úgy értelmezem, hogy dilemmában van az ember, mert jött egy új szerelem , de kötődik még az elsőhöz. Erről szól, hogy ilyenkor inkább a másodikat, hiszen nem jöhetett volna képbe , ha működik az első
2021. ápr. 30. 17:49
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjuk már ezt. A szerelem egy múlandó dolog. Sokkal fontosabb az, ami a rózsaszín köd felszállta után van. Ha az elsővel működik és jó a "nyugodt" szerelem, én nem dobnám el egy másodikért, ami igenis fellángolás, aztán ki tudja, működne-e egyáltalán a párkapcsolat kettőnk között.
2021. ápr. 30. 23:02
 17/24 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már ezt? Te se tudod merre van előre...

Végig sem olvasok ilyen ki ha én nem választ

2021. ápr. 30. 23:05
 18/24 anonim ***** válasza:

Akkor ne olvasd el, szíved joga. De azért tettél fel kérdést, mert érdekel mások véleménye, nem?

Vagy csak akkor érdekel, ha egyezik a saját nézőpontoddal?

Egyébként is teljesen mindegy, hisz látod, mindenkinek mást jelent már maga a szerelem is, mint fogalom.

2021. ápr. 30. 23:41
 19/24 A kérdező kommentje:

Te nem véleményt fogalmazták meg. Az úgy kezdődik, hogy szerintem, nem úgy hogy hagyjuk már.

Ne higgy a szerelemben, szíved joga

2021. ápr. 30. 23:48
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Hiszek benne. És nekem a kezdetleges fellángolás még nem szerelem.
2021. máj. 1. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!