Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi az oka, ha házas fél nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, ha házas fél nem válaszol a volt szeretőnek?

Figyelt kérdés

Több mint egyéves kapcsolat volt. Megbeszéltük hogy barátok maradunk.

Sima érdeklődő levélre nem reagál.

Ennyire megutált? Nem bántottam sosem. Úgy hittem lehetünk jóban, emberként

2021. ápr. 28. 12:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem kötekedés,átestem ilyenen,ha úgy jött le bocs.Ez az igazság.
2021. ápr. 28. 13:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg ez olyan volt, mikor egy szakítás után azt mondják, hogy azért lehetnek barátok. Mert így könnyebb, kevésbé tűnik véglegesnek, de valójában lehet, hogy soha többé nem is fognak beszélni. Gondolom ő már tovább lépett és ezt szeretné teljesen lezárni és nem akar már veled beszélgetni sem.

Nem azért, mert utálna vagy haragudna rád, csak már nem akar tőled semmit.

2021. ápr. 28. 13:28
 13/18 A kérdező kommentje:

Igen, én ezeket értem, és fel is fogtam. Csak azért döbbentem le,mert tényleg kialakult egy barátság köztünk.

Nyilván nem akar már semmit, úgy már én sem, mert sajnos több lett mint pusztán szex és egyikünknek sem ment már egyszerűen.

És tudom, hogy mi nem az a fecsegős, kávézós ismerősök -barátok maradtunk volna

De nem is azért írtam rá, mert ezt mondta. Tényleg kíváncsi voltam sorára. Kár, hogy nem írt annyit, hogy jól van és nem tud mégsem velem a továbbiakban jóban lenni. Így is úgy is értem, csak normálisabb lett volna

Köszönöm a válaszokat

2021. ápr. 28. 13:36
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

"Nem, ugye? Szóval innentől maradj csöndben."

Hát pedig valamit nagyon benéztel és többet képzeltél bele, mint ami volt.

2021. ápr. 28. 13:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk lehet, hogy mivel írod, hogy több volt köztetek már ezért fejeztétek be, pont ezért nem keress, mert nem akarja feltépni a régi sebeket.

Nekem volt egy párom, akin nagyon nehezen léptem túl, már 1 éve kirakta a szűrőm, és úgy éreztem helyre jöttem... wrre elég volt 1x egy bevásárló központban csak messziről látnom, hogy rájjöjek, rohadtúl nem léptem túl rajta. Kellett még vagy fél év mire tényleg nem jelentett már semmit.

Szóval lehet azért ignorál, mert így tud majd túllépni rajtad.

2021. ápr. 28. 13:42
 16/18 A kérdező kommentje:

15

Köszönöm nem tudom. Ilyen velem is volt már párkapcsolatban, de az illető csak írt 2 év múlva. Nagyon ledöbbentett. Mondjuk én válaszoltam neki, de tény, hogy felkavart.

Ettől még írtam

Nem tudom

De köszönöm a válaszodat

2021. ápr. 28. 14:03
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Valószínűleg felzaklatja a felbukkanásod.

Biztos ott jársz még a fejében, de a racionalitás előrébb való, mint az érzelem.

Lehet, h otthon nem annyira boldog? Eszébe jutnak a kellemes percek?

Nem tudhatjuk miért így zár.

Fogadd el.

2021. ápr. 28. 14:17
 18/18 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a normális válaszokat. Természetesen nem írok neki többet.
2021. ápr. 28. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!