Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy házas asszonyba, mit tegyek?
Nagyvonalakban az a történet, hogy már 3 éve egy helyen dolgozok vele, viszont csak az utóbbi 5 hónapban kezdtek el alakulni köztünk a dolgok.
17 év van köztünk (ő most 40 éves, én 23)
Mindig viccelődtünk, beszélgettünk, hülyültünk, néha-néha egymáshoz is értünk játékosan, aztán kialakult valami köztünk. Elkezdtünk Messengeren beszélgetni, ahol szép lassan megnyílt nekem, és elmondta, hogy nem jó a házassága, a férje alkoholista, szokta bántani is, verbálisan és testileg is.
Mondta már többször is, hogy nagyon elege van, legszívesebben elmenne onnan, de félti a 3 gyerekét, főleg a legkisebbet, hogy nehogy valami lelki traumája legyen, és ezért nem mer lépni.
Lényeg az, hogy 2 hónapon át összejártunk, le is feküdtünk, és saját bevallása szerint meg is adtam neki azt a szeretetet, amit évek óta nem kap meg. Ezalatt az időszak alatt végig szerelmesen viselkedett velem, viszont pár napja "megfélemlült", egyfolytában azt mondogatja, hogy ez nem helyes a férjével szemben, mert mégiscsak a gyerekei apja, és hogy a saját boldogsága nem számít, csak a gyerekeké, ezért bekell fejeznünk ezt.
Na de, az a legrosszabb az egészben, hogy én közben beleszerettem, és méghozzá minden nap egy helyen is dolgozunk, és ez az érzés felemészt, hogy már nem akar tőlem semmit sem, annyira fél.
Kérdésem a következő: szerintetek van még rá esély, hogy együtt legyünk a jövőben, vagy megkéne próbálnom inkább elfelejteni, nehogy véletlen lebukjunk?
(még mindig nagyon kedvesen viselkedik velem, csak már nem közeledik felém úgy, és messengeren sem nagyon ír már vissza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!