Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szexuális vonzalmat viszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális vonzalmat viszony vége után el lehet felejteni könnyen? Otthon lehet pótolni a szeretőt?

Figyelt kérdés

Mennyi idő miután elmúlik a vonzalom egy ilyen titkos kapcsolat után?

Kényszerből lett lezárva.

Tapasztalatokat várok

2021. ápr. 26. 09:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

Nem merek találkozni az exszeretővel, mert annyira vonz.

Itthon semmi, bár az elmúlt 3 évben semmi.

2021. ápr. 26. 19:09
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Olyan nem lesz mint előtte az biztos.
2021. ápr. 26. 19:50
 13/18 A kérdező kommentje:

#11 Bzd. Jó, hát nem vagyok akkor egyedül. Tudnám miért így jön egy ilyen kémia. ...

#12 Kezdem így érezni én is

2021. ápr. 26. 19:59
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

Az egyik oka az, hogy valami miatt megcsaltad, a másik oka hogy valószínűleg vele jobb volt a szex.

12# Nő

2021. ápr. 26. 20:03
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

#11 vok

Mire elfelejteném, 5-6 hetente előkerül, megkavar érzelmileg.

Letiltottam Fbon, erre küld smst.

Persze válaszoltam ☹️

Nem merek vele találkozni, pedig ő akar.

2021. ápr. 26. 20:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem csak az, hogy most jobb-e, vagy egyáltalán van-e szex, hanem hogy ez férfiként szerintem nehezebb, mint a nőknek. Tudom sokan szeretik ezt arra fogni, hogy újdonság, meg izgalom, meg fittyfene, de komolyan, ha full szingli lettem volna, akkor is. És ahogy 11 írja. Mikor már magadtól félsz, mert tudod hogy kettesben nem tudsz vele maradni..
2021. ápr. 26. 20:09
 17/18 anonim ***** válasza:

F/35

En is voltam hasonlo cipoben. Lassan Lassan de ki jovok belole.

En mindig azt kerdeztem magamtol hogy milyen szerelem az ahol valaki haza megy es massal ezzel iszik es alszik.

Sztem Pont azert vagyodsz mert nincs otthin szex vagy mert mar nem olyan. O meg tiltott es Igen ezt be lehet nezni.

Ha egyutt laknatok lehet 6 honap utan menekulnel. Sosem tudni.

Mivel szex nincs otthin ezert persze Hogy ozon jar ax eszed aki szexet adott.

A lenyeg…. Torold, blokkold mindenhol. Ha meg tenyleg Eleted szerelme akkor lepj fele. Valas es johet a happy life.

2022. febr. 8. 15:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta kérdező? Van valami változás akár otthon, akár a szeretővel?
2022. febr. 9. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!