Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember a múltadban, akiért a jelenlegi kapcsolatodat kockára tennéd?
Most olyan embereket kérdeznék, akik valóban szép, harmónikus kapcsolatban élnek, de van az a "bizonyos" , aki mindig ott maradt keserédes emléknek.
Ha találkoznátok az illetővel, mert úgy hozná a sors, és lenne lehetőséged, akár egy csókra (de tudod, hogy az a csók sokkal több neked) megtennéd?
Hány éve nem tudod elfelejteni?
Nekem nincs ilyen, viszont van valaki, aki számára én ilyen vagyok. 25/N vagyok, és az exem tekint rám így, ő 30/F. Kb. 2 és fél éve lett vége köztünk, én szakítottam. Elfogadta.
Én 2 éve új kapcsolatban vagyok, vagyis 2 éve vagyunk együtt a jelenlegi párommal. Ma volt (vagyis elmúlt éjfél, szóval tegnap :D) a 2. évfordulónk! :)
Én már sosem jönnék újra össze az exemmel, de ő összejönne velem, ha tehetné.
Van igen, harmonikus, szép kapcsolatban élek, amennyire tudom ő is.
Ugyanabban a kapcsolatában volt ő is és én is mikor találkoztunk mint most. Ennek ellenére kimondhatatlan érzelmek, érzések, vonzalom, összhang volt köztünk, de mindenki próbálta tiszteletben tartani a párját és később mint kellett volna, de megszakítottuk a kapcsolatot.
Ő az egyetlen ember akinek soha nem mondanék nemet ha újra találkoznánk és pontosan tudom hogy ő sem, pont ezért nem találkozunk és nem beszélünk már több mint 5 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!