Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kialakul kötődés szex után, ha van orgazmus, akkor önkielégítéskor is kialakukhat egy nőre?
Tehát adott egy nő.
Mindennap látod, de csak ismeretség
Párod van. Ha a másik nőre önkielégítesz, lesz mélyebb érzésed, ha elképzeled vele, vagy ehhez ennyi kevés?
Így megcsalás?
Kérdező. Milyen mélyebb érzésekre célzol? Nem voltak még senki iránt mély érzéseid? Na, akkor te tudod most is eldönteni, mit érzel.
Továbbra is fenntartom, ha nem vagytok együtt, nem törént köztetek semmi, akkor nem, nem ismered. Csak egy képet ismersz róla.
Hány kapcsolat ér véget az első évben, amikor a felek kiismerik egymást? Naugye.
11 Vonzalom= szexuális vonzalom. Esetleg kisebb érzések. Folyamatosan arra gondolni önkielégítés közben, aki a vonzalom tárgya és ismered, mint embert...kialakulhat egyoldalú kötődés. ?
Voltak hogyne lettek volna már más iránt mélyebb érzéseim. Régóta nem vagyok kamasz. Ellentmondás amit mondasz, hiszen azt mondod, hogy nem lehet szerelem, mert akik összejönnek is sokan szétmennek mert kiismerik egymást. De akkor egy fél éves kapcsolatná is ezt mondanád? Van ahol kiderül, van ahol nem.. Én kérdeztem, mindössze annyit, hogy ha ismersz vkit és csak rá gondolsz megcsalásnak számít-e, illetve hogy egy orgazmus pillanatában átélt kép a fejedben milyen kémia reakciókat vált ki.
Hadd fantazialjon mar szabadon a ferfi, mikor veri a farkat.
No. En is masra gondolok onkielegiteskor, ez a tudatalatti vagyak megelese.
15 Nem értem mire akadtál ki.
Senki sem mondta, ez természetes. Kérdésem az volt, hogy ha már csak egyetlen nőre gondolsz folyamatosan, akit személyesen is ismersz, és kedvelsz is, kialakulhat-e érzelmileg kötődés egy gondolatban megélt aktus után?
A kérdésed megcsalás részére könnyebb válaszolni. Szerintem az, egyértelműen. Ha már rendszeresen ugyanarra a személyre önkielégítesz.
A másik része...miért teszed? Mert kedveled vagy mert szexuálisan vonz?
Ha mert kedveled, akkor egyértelműen ott van az érzelmi kötődés maszturbáció nélkül is.
Ha szexuálisan vonz, és amiatt, akkor tapasztalatom szerint szintén alakulhat valamiféle érzelmi kötődés. Csak hogy ez milyen jellegű, legyen ember aki meghatározza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!