Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kb egy hete nem megy ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb egy hete nem megy ki a fejembol az egyik baratunk. A ferjemet soha nem csalnam meg, de nem tudom hova tenni ezt a vonzalmat. Mit gondoltok? Többi lent

Figyelt kérdés

Azt le szeretnem szögezni, hogy szeretem a ferjem. Persze vannak jobb es roszabb idöszakok, mint minden hazassagban, de a megcsalas soha nem jutott eszembe es ebben forditva is biztos vagyok. Namost van egy baratja, akinek a felesegevel a gyerekeink altal (bölcsi) ismerkedtem meg, majd kiderült h a ferjeink baratok voltak regen. Mikor elöször lattam az apukat, annyit gondoltam h jo pasi de nem erdekelt soha. Meghivtuk öket hozzank ebedre, a gyerekek jatszottak majd eltelt egy fel ev kontakt nelkül, fökepp a virus miatt. Neha a varosban/ boltban/ jatszoteren összefutottunk, dumaltunk es mindig annyiban maradt a dolog, h majd megint összehozunk vmit. Persze nem lett belöle semmi. Egy hete talalkoztam az apukaval a jatszoteren (a ferjem es a felesege nem voltak ott), mig a picik jatszottak egymassal, addig mi beszelgettünk (altalanos/ felületes dolgokrol nem volt semmi szemelyes). Többször összefutottunk veletlenül csak "ketten", de sosem ereztem erdeklödest

iranta. Most valahogy mas volt megis a szitu. Nem tudom megmondani, hogy pontosan mi, de azota nem megy ki a fejembol. Talan az ö reszeröl is, vagy csak bemeselem magamnak, de masnap ramirt a felesege, h a hetvegen menjünk at hozzajuk ebedre. En titokban ugy izgulok mint vmi hülye kislany, aki az elsö randijara keszül, közben a lelkiismeretfurdalasom van, hogy valojaban ami a fejemben megy, az egy hatalmas hiba reszemröl a ferjem es a feleseg, a gyerekekröl nem is beszelve- fele. Persze ez az egesz csak a fejemben van, ott is marad es idövel biztosan elmulik. Szerintetek miert erzen ezt? Hogyan verhetnem ki a fejemböl az illetöt es honnan tudom, h esetleg ez a dolog kölcsönös-e? Mondjuk talan jobb nem is tudni.

2021. ápr. 15. 12:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%

Bírom, hogy az értelmes válaszokat lehúzzák, az ilyen unatkozol szintüeket meg felpontozzák.

Kérdező, igen, jön szimpátia, flört, vonzalom, de itt kb. csak ezt fogod hallani , hogy úgyis elmúlik. Honnan a lópikulából tudná itt bárki?

Ha valóban csak flört, fellángolás el tudod ereszteni, de akkor sem árt szétnézni, nálatok hova tünt a férjeddel a kémia.

Egyébiránt legjobb kapcsolatban is bele lehet szeretni másba, emberek vagyunk. Ha úgy érzed, hogy túlnő rajtad igenis mondd el a párodnak. Hátha ketten észheztértek és tudtok változtatni . Ha nem, legalább tisztán játszottad le.

2021. ápr. 15. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!