Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ítélnek el minket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélnek el minket az ismerősi körünkben azért, mert elnézem és elfogadom a feleségem új kapcsolatát?

Figyelt kérdés
Ha a feleségem boldogabb és kiegyensúlyozottabb, az nekem is jó. Én nem bánom, hogy van ez az új kapcsolata. A feleségem nem híve a titkolózásnak, egyenes, nyílt nő, nyíltan mutatkozik utcán, boltban, bárhol az új kedvesével. De mi ettől még nem akarunk válni. Együtt maradtunk, és jól érezzük magunkat ebben a házasságban. Ezt a környezetünk nem érti. Ők csak "vagy-vagy"-ban tudnak gondolkodni. De a vagy mellett létezik egy másik kötőszó is. Ez a kötőszó az és. Miért ne lehetne valakinek egyszerre férje és kedvese is? A mi kapcsolatunk ettől a másik kapcsolattól még nem kapott gellert. A másik kapcsolat csak színesíti a feleségem életét. Ennyi kalandja lehet a negyvenes évei végén. A srác, akivel jár, szerény, rendes, alkalmazkodó. A húszas évei közepén jár. Neki is jó iskola egy idősebb, gyengéd, figyelmes nő.

2021. ápr. 4. 14:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nekem senkim sincs, de nem zavar az a fiatal srác, aki a feleségem mellett van. Amikor a konditerem öltözőjében láttam egyszer átöltözni, akkor magamban megjegyeztem: - Hát nincs is rossz ízlése a feleségemnek. Ez a test még engem is felizgat. - A viccet félretéve, az a legpozitívabb a srácban, hogy szerény, udvarias és nem tolakodó.
2021. ápr. 6. 20:19
 22/23 anonim ***** válasza:

Ja szóval nem barbár tolakodó módon csak úgy elkezdte dugni a feleséged hanem szépen, udvariasan. Na miért nem ezzel kezdted? Így már mindjárt más..

Ja, nem.. Mégsem

2021. ápr. 6. 22:42
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem lehetséges, hogy te vonzódol a pasihoz?

Azt megértem, hogy engeded más pasival is szexelni a párodat de miért kell nyiltan vele mutatkozzon? Megértem, hogy a testét más is használja de a lelke a férje tulajdona kell legyen, ne kötődjön érzelmileg más pasihoz. Ezt nem érti a környezeted.

2021. júl. 8. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!