Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi baja a barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek kikérte a véleményem a pasijával kapcsolatban, aki nekem már a kezdetek óta furának, sunyinak tűnik.

A pasi egy ruppótlan, majdhogynem alvilági alak, elég gázos dolgai vannak az alapján, amiket a barátnőm mesélt.

Barátnőmet beeteti ez a pasi minden széppel, hogy megváltozott és jó útra tért.

Kiderült, hogy ennek a fele sem igaz, jelenleg is benne van a kakiban.

Ráadásul meg is csalta a barátnőmet.

Én mondtam neki, hogy minél hamarabb menekülnie kéne ettől az alaktól, de a pasi kimagyarázta magát és barátnőm vele maradt..

Már kicsi korunk óta a legjobb barátnők vagyunk és féltem őt, teljesen kifordult magából mióta együtt vannak.

Nem hallgat rám, hogy ennek rossz vége lesz.

Kikérte a véleményem majd nekem esett, hogy ne szóljak bele, én nem ismerem a pasiját.

Félek, hogy erre rámegy a barátságunk, mert velem erőszakoskodik és engem akar meggyőzni, hogy a pasija rendes, ahelyett, őt vágná ki...

Mi baja lett a barátnőmnek? :(

2021. márc. 17. 07:24
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
83%
Baràtnőd szimplàn nem a legélesebb kés a konyhafiókban. Van pàr tipikus forgatókönyv a helyzetére, de te ezekben csak akkor szerepelsz, ha a frici màr nincs a képben.
2021. márc. 17. 07:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes
2021. márc. 17. 07:36
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Huhh. Átérzem. Mondjuk nem ezen a szinten mozgott a pasi, de a nővérem férje is egy segg volt.

Már az első találkozásnál felállt tőle a szőr a hátamon.

Nagyon jó ember ismerő vagyok, és ilyen nagyon ritkán történik, de őt egyből ki nem állhattam.

Persze nem mondtam a nővéremnek, mert Nagyon lelkes volt.

Alig pár hónap alatt házasodtak, és a szüleink adtak költő pénzt a nászútra.

Úgy jöttek haza, hogy a nővérem tartozik a férjének, mert a pasi elfelezte a pénzt, és amit az "ő feléből" költöttek, azt tartozásnak írta fel...

Pofám leszakad. A szüleim is megdöbbentek. Ez csak az első húzása volt. A nővéremnél lakott, nem dolgozott, csak a nővérem, mégis baxogatta, hogy lusta, nem csinál semmit, éreztette vele hogy alsóbb rendű. A pasi kitalálta, hogy milyen jó lenne ha gyógynövényeket fogyasztanának, a nagynéném bevásárolt nekik, az a fax meg összerakott valami keveréket, és elvitte a nagynénémnek, hogy ez majd jót tesz neki, aztán kérte érte a pénzt...

Nem telt bele pár hónapba hogy mindenki utálja. De nem mondunk semmit.

A nővérem szerelmes volt. Ha ilyenkor nekimegyünk, vagy rosszat mondunk a pasiról, akkor a mi kapcsolatunk romlik meg. Sajnos ez így megy. Neki kell meglátnia, rájönnie. Ez a lecke neki szól az élettől.

Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerülték. Legyél türelmes, és legyél vele. A pasival nem kell találkoznod, és nem kell róla beszélgetned. Vagy csak hallgasd meg udvariasan ha a barátnőd róla beszél.

Különben a ti kapcsolatotok fog megromlani. De sajnos nem tehetsz mást, csak türelmesen kivárni, és őt továbbra is szeretni.

2021. márc. 17. 08:10
 4/10 A kérdező kommentje:

De nem értem őt. Sokkal jobbat is kaphatna ennél a pasinál. Csinos, érdekes nő.

Azt még valahol megértem, hogy az anyagi helyzete nem érdekli, na de a megcsalás már az elején? Én nem ilyennek ismertem őt. Azt hittem, kivágja. Ráadásul nem is a pasi vallotta be, összehordott mindent a másik nőről, aki szólt a barátnőmnek, miután kiderült, hogy ő nem szingli. És most barátnőm nevetgél a lányon, hogy milyen nyomi, hogy azt hiszi, hogy tönkreteheti a kapcsolatukat. Teljesen el van vakulva. Megmutatta nekem, amiket írt neki a lány és semmi rosszindulat nem volt benne. Nem ismerek rá, komolyan...

2021. márc. 17. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem ezeket, gyémántból van a p.csük ezeknek a paliknak ? Érthetetlen mit esznek ezeken a nők. A kihívás vagy miért kell?

Sajna ezzel nem tudsz mit csinálni. Behulyult teljesen a barátnőd. Csúnya ilyet mondani de reméljük gyerek nem lesz, mert akkor tényleg csapdában marad. Legyél mellette ha gáz lenne tudjon kihez fordulni, de egyelőre ennyi.. megy a sajat ostoba feje utan amíg be nem veri.

2021. márc. 17. 08:35
 6/10 A kérdező kommentje:

Valaki volt már esetleg ilyenben?

Mire számíthatok, mikor nyílik ki a szeme? Nem hiszem, hogy akarna ez a pali egyáltalán gyereket szerencsére... hát se lakása, se semmije, hova?

De engem ez nagyon zavar, félek, hogy le fogja húzni a barátnőmet. Hogy vigyázzak rá, ha egyszer nem hall és nem lát?? :(

2021. márc. 17. 08:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért kell az ilyeneknek gyerek mert el tudna tartani, hanem mert függő helyzetbe hozza vele a nőt. Egy gyerekkel nehezebben hagyja ott.

De ne legyen igazam.

Akkor nyílik ki ha valami nagy pofara eses éri. Addig nem. Ugy latszik az eddigiek nem voltak eleg nagyok.

2021. márc. 17. 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Ne légy ilyenkor őszinte.
2021. márc. 17. 10:13
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

Qrasd le magad a hapsival.

-világossá válik, hogy a hapi nem jó ember.

-kivágja a barátnőd

-nem fordul hozzád tanácsért a barátnőd

2021. márc. 17. 12:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hm...nekem is volt egy legjobb barátnőm, akivel gyerekkorunk óta jóban voltunk. Aztán összejött egy hasonló kaliberű pasival. Elég sokáig próbáltam lebeszélni róla, még olyan is volt, hogy nyilvános helyen elkezdte rángatni a barátnőmet és akkor is én álltam ki érte.

Ennek ellenére a pasija közölte vele, hogy vagy ő vagy én. Nyilván a pasit választotta, szóval onnantól én levettem róla a kezem és gondoltam csináljon amit akar.

Rá 2 évre szétmentek (addig nem is beszéltünk) és utána sírva hívott fel, hogy bocsássak meg neki. Nyilván megbocsátottam, de utána sosem volt ugyanolyan mint előtte.

Akkor találkoztunk 2x, most már megint 5. éve, hogy nem beszélünk. Nem haragszom, nem vesztünk össze csak simán nincs miről beszélni.

Szerintem kb nálatok is ez lesz.

2021. márc. 17. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!