Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen felületeken lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen felületeken lehet csevegni whatsApp, viberen kivűl? Mesengert minden facebuk profilhoz lehet hasznalni, vagy egy telószamhoz csak egy kapcsolható mint viberen?

Figyelt kérdés

2021. márc. 14. 23:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azt nem akarom tudni kivel mit irogat, csak azt irogat e valakivel!

Ő azt mondja nem, de erdekesen viselkedik!

Nagyon nem ertek a telefonokhoz,igy könnyen at tud verni. A facebukjat az en telómrol is latom, mert nekem nincs es azert mondta, hogy nyugodtan hasznaljam az övet ,ha kell!

(Hirdetesek stb!)

Azt tudom ,hogy van masik profilja is, de az nem ,hogy irogat e!

Nekem eleg,ha azt tudom irogat, mert akkor lapát alá!

Nem szeretem,ha valaki sunyi!

2021. márc. 15. 14:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Millió app van, meg ezekben eltűnéses, titkos csavegések. Plusz sok telón lehet olyat, hogy titkos asztal, vagy mi és olyan, mintha másik telefon lenne. Azt meg sose tudod meg.
2021. márc. 15. 14:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Gondolo. Akkor sem ha odadja a telójat?
2021. márc. 15. 14:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem hinném... vagy olyan embernek kell elvinni a telefont aki ért hozzá és átnézi.

Vagy megkérni hogy mutassa meg, vagy... hanyagoljátok egymást mert nem tudsz benne bízni.

2021. márc. 15. 15:41
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
Nézd meg milyen alkalmazások vannak letöltve a telefonján.Neked miért nincs telefonod??
2021. márc. 15. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!