Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért flörtöl egy csinos, fiatal nö egy kisgyermekét sétáltató apával?
Délelött kézenfogva sétáltunk a kisfiammal. Jött szembe két nagyon csinos, fiatal csaj (20 év körüliek). Éreztem ahogy néznek, az egyik mosolygott rám ahogy elmentek mellettem. Majd hangosan azt mondta a barátnöjének, hogy “milyen helyes volt már a pasi, nagyon cukik voltak”. Hátranéztem emiatt és a csaj is, mosolygott mint a vadalma. Nem is értettem a dolgot! Miért csinálta ezt? Ha látja, hogy a férfi a gyerekével van az nem tabu? Bevallom, zavarba jöttem a dolog miatt, nem igazán vágytam erre. Otthon a gyerek az anyjának nagy hangon mesélte, hogy találkoztunk apa ismerös nénijeivel de nem akart apa beszélgetni velük mert siettünk haza. Persze elmeséltem rendesen mi volt, a feleségemnek nem is nagyon tetszett. Mondjuk nekem se.
Mire véljem ezt? Ez az a nö aki elcsábítja a házas férfiakat lelkiismeret nélkül és beáll szeretönek? Eddig nem találkoztam a valóságban ezzel.
"Ez az a nö aki elcsábítja a házas férfiakat lelkiismeret nélkül és beáll szeretönek?"
Egyértelmű, hogy egy roppant buta nő vagy :D Még ahhoz sincs eszed, hogy úgy fogalmazz mint egy férfi
Én se tartom valami rút provokációnak, de a gyerekedet sem értem, vagy neki ennyi volt az egész élménye a sétából?
Arra meg nem tudom, miért nem gondolsz, hogy léteznek elvált férfiak, akik ugyanúgy sétálgatnak a gyerekükkel, mint a házasok.
Ha meg ennyire megterhelt az a megjegyzés, miért néztél hátra?
#22: a kérdést a nő írta ki, féltékenységi rohamában. Ott sem volt a sétán, azért ilyen furán írta ki a kérdést.
Férfiak nem kérdeznek ilyeneket.
Ez ugyanolyan, amikor a férfiak kifejezetten az anyukákra buknak.
Nekem nőként sokkal jobban bejönnek a kisgyerekes pasik. Sokkal férfiasabbak, mint a gyerektelenek. Látszik rajtuk a felelősségvállalás, a gondoskodás, ami vonzó.
A sztorid viszont kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!