Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet korhoz kötni a megcsalást?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem hogy egy fiatal előbb csalja meg a párját mint mondjuk egy 50 év feletti?2021. márc. 5. 06:18
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlen. En 20 évesen csaltam meg akkori párom, ma 47 évesen nem lennék képes megtenni.
2/9 anonim válasza:
Kort csak a születés időpontjához lehet kötni. Mondjuk máshoz is csak nettó hülyeség.
3/9 anonim válasza:
Nagyon sokan csak a kapuzárási pánik idején csalnak. Olyan 40-50 körül.
4/9 anonim válasza:
Nem igazán, max. milyenségében.
Sok fiatal csak járkál egymással, semmi komoly, ott egy csók, jaj megcsaltam, vége.
Felnőtt embereknél, komoly kapcsolatban már más. Több éves együttélés/házasság mellett kb. minden második ember megcsalja a társát, mert lássuk be, a házasságok nagyrésze halálra van ítélve.
Csak tengődnek benne az emberek, így ez amolyan kényszer szülte helyzet.
Kapuzárási pánik negyven évesen :D
Jó, szóval inkább azt mondanám, hogy minél kevesebb elismerést kapsz otthon, minél kevesebb lesz a szex, vagy minél fiatalabban álltál össze a pároddal, annál valószínűbb, hogy félre fogsz járni.
Szóval minden életkorban van megcsalás, ha már kapcsolatban vagy, csak nem mindegy ez mit takar
5/9 anonim válasza:
Fiatalon hűséges voltam. 42 körül éreztem, hogy unalmas, egyhangú az életem és talán nem is a párom az igazi. 43 évesen lett szeretőm. Szünetekkel összesen 3 viszonyom volt. Most 55 éves vagyok. Decemberben vége lett. Több nem lesz. Szép volt ez a kettős élet tele izgalommal, titkokkal de elég volt. Mostantól ismét csak a párommal.
6/9 anonim válasza:
Az én pasim kb 10 éve csalja a feleségét. Kedves, nagy dumás, életvidám. Nem tudom, mi nem stimmel otthon, mert nem érdekel. Abbannis biztos vagyok, utánam is keresni fog másikat, mert élvezi a feszültségét, amiben él.
7/9 anonim válasza:
5 hogyne :D
6. nem élvezi... gyáva
8/9 anonim válasza:
Nem lehet korhoz kötni, mert fiatalon, a kapcsolatunk kezdetén is volt rá példa, mindkettőnk részéről és nemrég, 26 év együttlét után is előfordult részemről 🤷♂️ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!