Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a szeretőmbe, de mindenki azt mondja, hogy a gyerekünk miatt maradjak a férjemmel?
Szerintetek érdemes egy gyerek miatt benne maradni egy házasságban?
28/N
Ezt a gyereknek családra van szüksége dolgot sem értem. Az olyan jó egy gyereknek ha a szülei nem szeretik egymást, nincs példa mutatas, hogy milyen egy jó házasság?
Nem költöznek össze vele azonnal.
Akkor lett volna eszed, amikor előbb férjhez mentél, majd amikor gyereket is vállaltatok!
De ha neked a szeretőtartás kifizetődőbb....
A volt feleségem is az első házasságát adta fel értem, majd engem a következőért, meg azóta már a gyerekét is lepasszolta.
Lassan senkije se marad, mert a legújabb pasija is kidobja.
Mit gondolsz, a mostani nagy szerelem örökké fog tartani?
A frászt!
Figyelj itt sok b...tlan, megcsalt idióta nő van
NEM, egyértelműen nem éri meg a gyerek miatt.
Csak lelki terror mikor olyat mondanak, hogy a gyerek a fontosabb, vagy a szex....
Jézus milyen agyi szinten tengődik az ilyen. Hidd el, neki nincs rendben a nemi élete.
Nem a gyerek és a szex között választasz, hanem- jogosan!- keresed a magad boldogságát. Háttérbe lehet szorítani de csak keserű, szomorú leszel. És ez nem jó a gyereknek sem.
Egy gyereket nem visel meg a válás, csak azok mondják akik érzelmileg a nullához közlítenek, mert ők nem mernek váltani, vagy mert a szüleik őket használták fegyverként. Tiszta szánalom felnőttként még arról sípolni, hogy apu-anyu milyen gonosz volt, hogy elváltak, hogy fáj....én, én én!!
Ki kell őket szépen hagyni belőle. Elmondani, hogy a szülei ugyanúgy szeretik őt, csak ők már egymást mint csak barátot.
De! Te nőként szerencsésebb helyzetben vagy, így ha tényleg vége a házasságodnak, akkor se tedd a férjed hétvégi apukává. Legyen lehetősége minden nap részt venni a gyerek életében.
Egy életünk van, és biztos te is ismersz jól működő kapcsolatokat vagy boldog embereket akiknek van előző házasságból gyerek.
Kudarc lesz így az életed.
17. Mekkora kamu vagy :D
jaj apu meg anyu brühühű :D
hogyne. Ha valóban felnőtt fejjel is így látod, csak szánni tudlak.
Valószínűleg irtó szar életed lehet.
Csak az lehet annak, aki azzal érvel, hogy a szerelem meg fellángolás elmúlik, meg úgyis minden kapcsolat lapos lesz. Ilyet nem mond az, akinek jó kapcsolata van.
És lécci állj már a szüleid elé és köszönd meg nekik hogy bár nem egymást szerették mint férfi és nő, de azért együtt maradtak , mert ez a lényeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!