Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nös férfi megcsalt a feleségével?
Figyelt kérdés
Megcsalásnak számit az hogy a párom megcsal a feleségével? Tudom hogy terhes lett a feleség töle ami egyértelművé tette hogy együtt vannak és csak nekem adta elő a párom hogy nincsenek már együtt. Ilyenkor megcsalásnak minősül az hogy a feleséggel volt a párom?2021. febr. 27. 13:45
11/28 A kérdező kommentje:
Én akartam vele gyereket.
2021. febr. 27. 14:29
12/28 A kérdező kommentje:
Nekem kell ez a férfi. Hogy tudom kiiktatni a nöt?
2021. febr. 27. 14:32
13/28 anonim válasza:
Felesleges egy ilyen emberért küzdeni. Majd amikor pocakos lesz a neje és nem akar vele összefeküdni, akkor ugyanúgy félre fog járni. Ha te lennél terhes, akkor ugyanezt csinálná, garantálom. Jobban jársz, ha meghagyod annak a nőnek inkább az idegeskedést, kemény 9 hónap áll előtte, aztán lehet még rosszabb lesz a helyzet.
14/28 anonim válasza:
Sztem ne akarj a feleség helyébe kerulni terhesen mellette..
A te érdekedben.hidd el.
Szivjon vele csak az asszony.
15/28 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Azért annyira ne sajnálja senki. Itt az előző kérdése. 😃
16/28 A kérdező kommentje:
Igen azt is én írtam. Mi vele a baj?
2021. febr. 27. 15:03
17/28 anonim válasza:
Szerintem ne akard, hogy egy ilyen ember legyen a te gyereked apja. Mégis mit fog tanulni az a szegény gyerek tőle? Hogyan ne tisztelje a nőket? Hogyan kell hazudni, mint a vízfolyás?
18/28 A kérdező kommentje:
Velem biztos nem csinálná azt amit a növel. Csak ré kell vezetni valahogy hogy nem Ö kell neki hanem én
2021. febr. 27. 15:10
19/28 anonim válasza:
Nezd ugy mi lenne ha terhes lennél..pont egyszerre szülnétek :D apuka meg rohangálna egyik szuloszobárol a masikra. Aztán az asszony lenne a bnőd a végèn.
Ne légy már hülye!
20/28 A kérdező kommentje:
De szeretem
2021. febr. 27. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!