Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha félúton megggondoltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha félúton megggondoltam magam, megbocsátható?

Figyelt kérdés
Összegabalyodtam valakivel a párom mellett.. de amikor oda jutottunk hogy elkezdjük, nem ment. Eljöttem. El merjem mondani a páromnak?... Minden kapcsolatot megszakítottam az illetővel.
2021. febr. 16. 08:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

Hiába nyomjátok a szokásos álszent vakert,ha nem tette meg,és megszakított vele minden kapcsolatot,akkor minek beszélne róla?

Nem mondom hogy szent ember,de az idő majd úgyis eldönti hogy van-e jövője a kapcsolatuknak,vagy sem.

2021. febr. 16. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm valamely furcsa véletlennek köszönhetően ez hasonlít az én esetemhez..Nekem elmondta, de cseppet sem megnyugtató, hogy közben meggondolta magát..Ez egy tervezett megcsalás volt...

Amúgy meg én éreztem, hogy gáz van, végül rövid úton be is vallotta. Ő is nyomja, hogy nem beszél már vele, sőt minden rossznak állítja be a nőt.. Na ne már.. hihető

A lényeg.. Én megbocsájtani tudok, de felejteni nem. Nem érzem úgy, hogy folytatni tudnám a kapcsolatot. Az én esetemben természetesen ezért is én vagyok a hibás, mert a jóra nem gondolok, csak erre.. Na ne vicceljünk már :(

2021. febr. 16. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tartsd meg magadnak inkább.
2021. febr. 16. 21:47
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ne mondd el. Minek okoznál fájdalmat. Én azt se mondanám el ha megtörtént volna így meg pláne
2021. febr. 17. 07:01
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Hogy lehet össze gabalyodni mással mikor kapcsolatban vagy? Erre keress inkább választ és megoldást mert a hűtlenségeddel lehet tönkre teszed egy ember életét..
2021. febr. 17. 09:34
 16/16 anonim ***** válasza:
40%
Ez nem megcsalas. Valaki hatott ra, csabitgatta de meg idoben kilepett. Megcsalas, egy eset: 5 eves viszony. Kettos elet.Aztan az illeto belefaradt, idosebb lett. Mostmar csak a parja.O az egeszbol semmit nem vett eszre. Boldog volt, most is az. Ez megcsalas. Kerdezo eseteben talan a csabitas a megfelelo kifejezes, amibol O nem kert. Ne legyen lelkiismeret furdalasod es ne mond el. Minek? Semmi bunt nem kovettel el.
2021. febr. 18. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!