Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnak az átlag házas férfiak amiért az összeset el akarják csábítani?
Férfi vagyok de nem értem. Nem vagyok egy csajozós, nem igazán volt még barátnőm (olyanok voltak hogy bulin volt ez-az, aztán kijózanodva megbánták és el ne merjem mondani senkinek!)
Munkatársaimat átlag férfinak tartom, némelyiket még gáznak is. Egyik sem vezető, nem gazdag, nem izmos, nem jóképű. Egy kivételével még nem is humorosak. Viszont mindegyiket folyamat el akarják csábítani nők. Ezt nem álmodják, én látom. Például egy házas, mackós alkatú, elhízott, 170 centis, szerintem nem túl ápolt (nyakról nem borotválja a szőrt, össze-vissza áll a haja, sokszor átizzad) kollégával is kikezdett egy egész csinos új, fiatal kolléganő. Néztem is nagyot! Ő akarta felszedni a srácot, az tiszta lúzer volt.
Hogy lehet ez? Mit tudhatnak? Én azt se tudom elképzelni, hogy velem kikezdjen valaki szingliként. Nem még egy feleséggel meg gyerekkel!
Ez olyan, mint a ...izé...például a telefon!
Te is egy olyan márkát és típust veszel, amit már mások kipróbáltak és használnak, nem pedig egy no name, XiloHuyangFo 2 nevű kínai fost.
Nem tudom te hol élsz kérdező, de mifelénk a csinos nők az ilyen palikat magasról leszarják, ha foglat ha nem.
Valamit te nem jól látsz szerintem.
4.-nek.
Mi? Proliknal?
Ja...diplomás, pénzes nők sosem kezdenek nős pasival.
Senki nem akarja őket elcsábítani,csak itt a gyakorin
olvasok ilyen ökörségeket.
9-es!
Mert itt éled a szánalmas életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!