Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki kint dolgozik külföldön de a párja itthon van és ő kint megcsalja a párját az kiderülhet itthon?
Kedves kérdező....
“Ha megértő a lány azt mondja,jól van de még egy ilyen ne legyen.”
Akkor is ezt mondanád ha a lány csinálja ezt?
Szerintem ki lehet bírni :) ,hónapokról van szó nem évekről???!!!!
A te hibád hogy nem tudsz parancsolni a f..r..d...k. Uff
Én az ilyen embert nem tudnám emberszámba venni, Bocsi.
A szemébe sem tudnék nézni az ilyenek. Bocsi 2...
Neked csak a kézimunka való... Bocsi 3...
" az enyhítő körülmény hogy nem itthon történt a megcsalás?"
Az megcsalás, ha nem feküdt le vele, hanem állva csinálták? Ez kb ugyanaz :D
"Kint voltam,magányos voltam,nem akartam,de megtörtént."
A párja itthon volt és lehetett ő is magányos, biztos adódott is neki lehetőség, de nem élt vele.
"Lehet a lány is megcsalta volna,ha ő lett volna kint.Nehéz kibírni szex nélkül."
Az szerintem mindegy, hogy kint vagy itthon.
A lány is ugyanakkora távolságra volt a sráctól, mint fordítva, így ő is lehetett magányos, de kibírta.
Miért akarsz komoly kapcsolatot, ha képtelen vagy a hűségre? Téged nem zavar, hogy a barátnőd aki szeret, otthon vár, hiányzol neki, hazudsz és megcsalod?
Aki képtelen a hűségre, legyen nyitott kapcsolatban, nincs szükség megcsalásra, másik átverésére, megalázására, mindenki azzal szexel, akivel csak akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!