Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, hogyan tudtátok meg, hogy a barátnőtök, feleségetek mással volt?
Engem épp az izgat, és erről gyakran beszélek is a feleségemmel, hogy nyugodtan szeretkethetne más férfival.
De sajnos ő nem akar ebbe belemnni, pedig az előző házasságomban gyakra hármasoztunk, és így tudom, hogy számomra izgató és jó, amikor a páromat látom mással szexelni.
Benned mióta él ez a vágy?
Mire gondolsz leg gyakrabban e témával kapcsolatban? Mit szeretnél, hogy mit csináljon a csajod egy másik pasival? Szeretnéd nézni Őket?
4-es: Sajnálom tényleg, ami veled történt.
Amit hozzáakartam fűzni ehhez hogy ez univerzális viselkedés.
A megcsaló fél többféle módon próbálja meg kezelni a bűntudatát.
Az egyik az amit mondtál hogy azt kezdi el bemesélni magának hogy a partner volt a hibás és emiatt csalta meg. Ergo az azt jelenti hogy a saját felfogásában a megcsaló fél többet ér mint a partnere. Ő megteheti mert a partner egy szemét vagy nemtörődöm dög és megérdemli ami vele történt. És ekkor jön be a félelem hogy a "gonosz" partner (aki a valóságban az áldozat) ugyanúgy megcsalja őt mint ahogy ő is megcsalta a partnert (nem tudom hogy lehet e még követni a magyarázatomat).
Még paranoiás is lehet, fél hogy a partnere rájön hogy megcsalta és akkor lehet hogy bosszúból megcsalja őt is.
A másik verzió az az hogy a megcsaló fél hírtelen nagyon kedves lesz, így próbálja meg jóvá tenni a megcsalást.
Persze színt vallani kevesen fognak, főleg félelemből hogy elveszítik azt az egzisztenciát ami nekik a partnerük biztosít.
Ha megcsalsz valakit akkor szerintem már rég nincs a képben szerelem.
A csalásban lévő izgalom és figyelem is kell nekik és a párkapcsolat biztonsága.
De mindkettő egyszerre nem lehetséges, az önzőség.
6-os.
Tömören: azzal rágalmazza a másikat, amit ő maga követ el.
Mert gyáva felvállalni a saját tetteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!