Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye szerintetek is megcsal?
A férjemmel 3 éve vagyunk házasok (6 éve vagyunk együtt). Mindig is elég nagy volt a libidója, nekem kevésbé, de sokszor nagyon vágytam az élvezetre, törődésre, meghittségre, ő viszont a kötözős duvább szexet szerette mindig, ezért hát belementem. Szóval rendes szexuális életünk volt így, nekem is kezdett megtetszeni a dolog, egyre jobban élveztem, az utolsó alkalommal el is élveztem. De mostmár 4 hónapja nincs semmi, én próbáltam kezdeményezni, felizgatni, kiegészítő meglepetésekkel meglepni. De ő sokat dolgozik, későn ér haza, fáradt, ilyesmi és ezért nincs kedve. Próbáltam vele beszélni de csak ezt hajtogatta.
Nem elégítettem ki eléggé a férjem, nem élvezte velem a szexet?! Kevés volt neki a heti 4 szex? Túl idős vagyok neki és már nem tart vonzónak ezért keresett egy fiatalabbat és csinosabbat? Mit gondoltok? 30N és a férjem meg 35F
30 evesen tul idos? Ne viccelj...
Mit dolgozik? Van olyan aki megterhelo fizikai munkat vegez, sokat stresszel stb ezek azert sok mindenre kihatassal vannak. Esetkeg dugdossa a telot? Kesobb jar haza a megszokottnal? Nem kell egybol a legrosszabbra gondolni, de meger egy komolyabb beszelgetest!
Ez most komoly??? Együtt vagy vele 6 éve és nem bírod őt megkérdezni???
Azt hiszed, hogy innen bárki is tudja, hogy mi van veletek???
Szerintem nem csal meg!
Okos ember mindig először a saját háztájiját műveli meg...
A felesleges energiát meg bedobja a közösbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!