Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 eves gyerekem osztályában 13-an vannak.Ebből 10 gyereknek van elvàllt szülei. Miért van ennyi vâlás? A megcsalás miatt?
A szüleim sosem csalták meg egymást (tudtommal és tudtukkal), mégis elváltak. Apám egy szarrágó, kontrollálniás szexista fąsz, anyám meg úgy volt vele, hogy könnyebb engem egy fizetésből felnevelni, mint egy ilyen hulladékra is főzni, mosni és hallgatni az uralkodós szövegeit. Ez a nyomorék még a közös vállalkozásban termelt vagyont is el akarta perelni anyámtól, pedig ugyanannyit dolgozott érte, ha nem többet, mint apám. Ellenben apám sosem nevelt. Szerencsére nem sikerült neki, anyám vitte az egyik házat, amit belőle vettek.
Szóval így alakult.
Jött egy jobb nő vagy egy gazdagabb pasi.
18/F
4: a tojáshéj a valagadon, mit tudsz te a kapcsolatokról komolyan 😂
Felnőtt, normális emberek nem cserélik le egymást.
Sok nő rájön, hogy a kisgyerek mellett nem akar egy óriáscsecsemőt is. Sajnos még mindig sok férfi gondolja azt, hogy azzal, hogy ő "a családjáért dolgozik" azzal neki le van tudva a dolga. Igaz a gyerek előtt is ugyan úgy dolgozott, tehát igazából semmi extrát nem vállat a gyerekkel, közben anyának meg minden a nyakába szakad. Nem véletlen hogy a válások jelentős része a gyerek 1 éves kora körül történik.
Ennek a dolognak lehet az is a hozadéka, hogy a nő "csak anya, már nem nő". Anyának sokszor szarni nincs ideje, nem hogy nőnek lenni. És kezdődik az elhidegülés.
Másik dolog amit én megfigyeltem, hogy emberek úgy kezdenek közös életbe, hogy k_rvára nem ismerik egymást. Összejöttek, mert bejönnek egymásnak, az első randin már dugnak, jó volt a szex, óó akkor minden rendben. Hogy amúgy semmi közös nincs bennük az nem lényeg. Hosszútávon erre nem nagyon lehet építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!