Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire lehet igaz, hogy a nők nagy része félrekúr, de minimum durván flörtöl?
Egy (női) fodrász ismerősöm mesélte, hogy amikor csinálja a nők haját, és ugye közben pletykálnak, kb. mindről kiderül, hogy van szeretője.
Ennyire csalfák a nők? Jó gondolom nem mind, de a nagy százalékuk.
Szia jártam fodrász csajjal, táskájába raktam diktafont és bekapcsolva hagytam, majd másnap visszahallgattam.
Este közöltem vele vége a kapcsolatnak, és még azt kérdezte minek????
Erre leraktam az asztalra a diktafont és visszajátszottam neki.
olyan gusztusztalanságok, megcsalások derültek ki róla meg a barátnőiről, hogy ilyen embert egy percig se akartam többé ismerni.
Ez maximum azt lepi meg, aki egy kő alatt élt vagy a saját maga által gyártott véleményburokban. (Szóval, itt elég sok női felhasználót.)
Amúgy igen, rengeteg nő félrelép és sok férfi is. Ami különbséget látok, hogy egyre több nő lép félre, míg pasiknál egyre kevesebb, DE ők egyre többször.
"Elég szanalmad az a no aki a fodraszanak mesel a szeretojerol"
A fodrász is nő, és mivel állandó, sőt szinte barát, neki beszélik ki, mivel a nők úgyis szeretnek pletykálni.
Nem mindenki. En egyreszt szeretem a parom, masreszt borzasztoan felnek egy esetleges lebukastol, hogy automatikusan torlok minden uzenetet es ismerosnek jelolest.
De ez NEM azt jelenti, hogyha biztositva lenne hogy nem bukok le, akkor megcsalnam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!