Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csinálja ezt valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt valaki?

Figyelt kérdés
Van egy férfi ismerősöm. Hallottam miket csinál a nőkkel. Köztük kis gyerekes anyukák lelkivilágát teszi tönkre, úgy hogy elvileg barátnője van mellette nyilvánosan szedi fel instagramon az újabbnál újjabb nőket. Komolyan elgondolkodtam hogy olyan könnyen átláthatóan névtelenül ki lehetne baszni vele, mert én ezt már nem bírom elnézni. Nem értem miért tűrnek neki, miért maradnak mellette. Teljes tiszta szivemből kibasznék az ilyennel. Véleményt várok. 26/L
2020. nov. 20. 00:17
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Leszarom, hogy ki mit csinál.
2020. nov. 20. 00:47
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyenekröl lepereg minden..szal nem lehet vele ki..i
2020. nov. 20. 00:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Minden embernek van gyenge pontja, úgy gondolom.
2020. nov. 20. 00:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted nagyon átlátható amit csinál akkor a párja is biztos tudja, legfeljebb szemet huny fölöttr. Én nem szólnék bele más életébe, de te azt csinálsz amit akarsz.
2020. nov. 20. 02:05
 5/7 anonim ***** válasza:
23%
Tedd azt. Süllyedj az ő szintjére.
2020. nov. 20. 04:08
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
A kisgyerekes anyukák lelkivilágát sem kell annyira félteni ám....
2020. nov. 20. 05:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem vagy érintett, addig semmi közöd hozzá.
2020. nov. 20. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!