Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok annyira totál kiéhezett szexuálisan?
Én nem akarom megcsalni a párom de már a munkam elvégzése is nehéz mert annyira mason se jár az eszem mint az a pasi.
Bantast nem kérek de hogy verjem ki a fejemből
Sajnos, ha férfi lennél, itt már 100 válaszoló féregnek írna le.
Így Istennő lesz belőled!
Pedig..... Nem vagy rendesen megdugva.
Dehogyis.
Tudom,hogy ez nincs rendben.
#7 "Normál esetben - mindkét nem - nem áradozik harmadik személyről senki aki szerelmes."
Ez szimplán nem igaz. Az emberek egy része tökéletesen monogám lelkialkat (náluk így van), egy része pedig nem (azaz időnként akkor is beférkőzik harmadik személy a gondolatai közé, ha szuperül mennek a dolgok a kapcsolatában).
13.
Akkor az ilyen ember ne éljen kapcsolatban vagy előre közölje, hogy ez nyitott kapcsolat lesz. Keressen olyat aki szintén ilyen. A baj az amikor egy ilyen személy összejön egy monogámmal aztán vagy szenved, vagy csalja akivel akarja az meg vágjon hozzá jópofát.
#14 "Akkor az ilyen ember ne éljen kapcsolatban vagy előre közölje, hogy ez nyitott kapcsolat lesz. Keressen olyat aki szintén ilyen. A baj az amikor egy ilyen személy összejön egy monogámmal aztán vagy szenved, vagy csalja akivel akarja az meg vágjon hozzá jópofát."
Gyanítom, hogy te full monogám lelkiberendezésű vagy, ezért képzeled el ilyen sarkosnak a dolgot.
A magunkfajta számára sem a "megcsalás" és a "szenvedés" a két lehetséges forgatókönyv monogám párkapcsolatban (ami mellesleg számomra is az egyetlen életképes párkapcsolati forma, egy nyitott kapcsolathoz szerintem emberfeletti érzelmi készségek szükségesek). A többségünk szépen lerendezi sűrűbb-ritkább fantáziálással, ahogy a #2-es válaszomban is írtam. Ha így sem sikerül kiverni valakit a gondolataid közül, akkor vagy nagyon hiányzik valami a kapcsolatodból, vagy beleszerettél valaki másba (de ezek már monogám beállítottságú emberrel is megeshetnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!