Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam az exemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam az exemmel?

Figyelt kérdés

A mostani párom sajnos megcsaltam az exemmel.

Meg a kapcsolatunk ismerkedési fázisában az első héten.

Eltelt fél év.

Felbukkant az exem, hogy bekop ha nem szakitok a jelenlegi párommal mert ő szerelmes belém...

Nem engedtem neki...erre fel..nem bekopott, hanem öngyilkossággal fenyegetozott...küldte a képeket, hogy, felvagja az erdei ha nem leszek vele....(valóban megvágta)...szétverte ököllel a falat..ömlött a vér belőle...stb stb

Akkor a jelenlegi paromtol szünetet kértem minden féle magyarázat nélkül(nem akartam, hogy, az exem tönkre tegye a jelenlegi párom érzelmileg...és engem se) így inkább megpróbáltam engedni a jelenlegi párom...majd addig addig zsarolt az exem, hogy lefeküdtem vele..ez volt a feltétele..hogy, nem rontja el a jelenlegi (volt) páromnak a rólam alkotott képet.

..sajnos bedoltem neki....és lefeküdtem vele...de nagyon megbántam...és fáj, hogy nem voltam teljesen őszinte a párommal mert az elején sokkal kissebb titkot kellett volna elmondani neki......elméletileg nagyon szerelmes a párom (volt) mai napig belém.....és én is szeretem...szerintetek ..elmondjam neki a dolgokat..és hátha kibekul velem?

2020. okt. 27. 02:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Volt már pontosan ugyanez a kérdés. Ha nem vagy elégedett a válasz mennyiségével, emeld ki. De ez nem változtat azon, hogy végtelenül ostoba vagy. Teljesen mindegy, mit teszel, megbocsát-e, ennyi ésszel szabadlábon a legbölcsebb, ha békén hagysz másokat.
2020. okt. 27. 08:50
 12/13 FoxtrotLidérc ***** válasza:
82%

Drága kérdező... Velem csinálnál meg egy ilyen húzást, és kitudódna számomra, instant ott lenne vége a kapcsolatunknak. De visszavonhatatlanul. Tudod... Ez az egész felvet egy igen kínos kérdést. Mi lesz később, ha már most ilyen könnyen hajlítható vagy? Majd esetleg kisgyerek mellől is "visszafekszel egyet"? Nem. Én ezt nem kockáztatnám.

Remélem az esetből leszűrted a megfelelő konzekvenciákat, és legközelebb kicsit elgondolkozol, mielőtt sikerül egy ilyen f*** helyzetbe belemásznod.

2020. okt. 27. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:
81%
ennyi ésszel menjél követ törni. ne párkapcsolatot építs.
2020. okt. 27. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!