Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja meg egyre több férfi a terhes barátnőjét? Vagy miért lépnek félre amikor a gyerekük még csak 1-2 hónapos?
Figyelt kérdés
A környezetemben élő pároknál az utóbbi időben nagyon megszaporodtak a félrelépések amíg a nő terhes volt/vagy pedig otthon volt az 1-2 hónapos kisbabával. Nálam is próbálkozott már be olyan pasi, akinek 9 hónapos terhes volt a párja. Nem igazán értem ennek az okát. A szex hiány miatt mennek félre, vagy a terhes barátnőjüket nem kívánják? Mi a véleményetek erről?2020. okt. 20. 18:07
11/24 anonim válasza:
Szerintem inkább az a gond, hogy a nők nagy része, amint teherbe esik és gyereke lesz átváltozik anyucivá, akinek az egész személyiségét a gyerek teszi ki. Elveszítik a jellemüket és másról se lehet már velük beszélgetni, csak hogy most éppen hányszor rúgott a magzat, milyen pelenkát használnak, milyet xart a gyerek stb.
12/24 anonim válasza:
Még szerencse, hogy nem minden nő ilyen 😊
13/24 anonim válasza:
mert nincs vagy kevés a szex.elhanyagolják őket.ennyi.
14/24 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindenki leragadt a szexnél. Szerintem sokkal fontosabb, hogy FIGYELEMBŐL kapnak sokkal kevesebbet abban az idősakban a férfiak, ezért jellemzőbb a megcsalás.
15/24 anonim válasza:
Mondjuk a másik oldalt is érdemes megnézni, hogy a férfi mennyit segít be otthon... sokszor az van, hogy a nő dóga a gyerek, aztán csodálkozik a pasi, hogy 8 óra munka után hazamegy, a nő még utána ott molyol a gyerekkel, aztán nem lesz egy friss szexbomba este 8ra...
16/24 anonim válasza:
Természetesen. Szerintem senki nem hibáztatja itt a terhes/frissen szült nőket.
17/24 anonim válasza:
Tessék így tisztábban lehet látni a dolgokat :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
18/24 anonim válasza:
Nekem terhesseg alatt végig fajt a szex. Utána meg pláne. Nem gyógyult a gathegem, ahogy kell. Nemhogy 6 hét, 6 hónap volt mire helyre jött úgy ahogy. 9 hónapos a gyerek meg mindig faj egy kicsit. A havi egy “nézzük meg sikitok e meg ha megpróbáljuk” nem igazán számít szexnek... gozom nincs megcsalt e a ferjem, de ha van esze, diszkréten intézi. Nekem se ez volt az álmom kislanykoromban, hogy több mint egy évig szar, fájdalmas szexben legyen részem. Hadd ne sajnalgassam meg ot is.
19/24 anonim válasza:
Pedig inkább a terhes nők szoktak félre lépni...
20/24 anonim válasza:
Nem bírnak magukkal. Mint az óvodás gyerekek, sérelmezik, hogy jaaaj, nekik nem jutott figyelem, törődés, szex, akármi. Szegények... Egy várandósság, egy szülés és egy csecsemő, majd totyogó ellátása (+ mellette többnyire a házimunka is) elvégre semmiség, igazán beleférhetne, hogy "apa" mellette továbbra is 100%-ot kapjon mindenből. Ha nem fér bele, az zéró toleranciás, és gyorsan keresni kell mást, aki megadja, mert hát jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!