Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha óvszereket találtam a párom pénztárcájában, szinte biztosra vehetem, hogy megcsal?
Tudom, a csalődás fájdalma elborít benned mindent, sok megválaszolatlan kérdés szakadt Rád, de ne bánkódj (vagyis ne sokáig!) azután ami elveszett. És azt is, hogy ilyenkor az ember nem egy új párkapcsolat lehetőségeivel vígasztalja magát, de a 29-esnek igaza.
Még fiatal vagy, nem késtél le semmiről, a korodból adódóan adottak a lehetőségeid a boldog életre ami nem csak egy illúzió lesz.
A 30-as rövid racionalitással felvázolta a közeli napok nehézségeit amitől ne ijedj meg, túlélhető, nem örökké tart.
Válts nézőpontot, ne azt nézd mit veszítettél, hanem azt hogy miért jártál jól. Most ismerted meg a párodat akihez az életedet kötötted volna, még időben történt ami történt.
A kapcsolatotokról keveset írtál, de oka van ha megcsaltak. Az önbecsülésed visszaszerzése, és a továbblépés megszerzése miatt tudnod kellene, hogy Te mulasztottál el megadni valamit, vagy a párod erkölcsi toprongy.
Annyi ideig gyászold el ezt szerelmet(?) amennyit megérdemelt, idegenként azt javasolnám, hogy ne sokáig.
Nehogy már a megcsalt fél kegyen a hibás!
Annyira undorító, hogy sok ember így állítja be ezt a dolgot. Létezik kommunikáció is. Elmondhatta volna, h vmi hiányzik. De nem gerinctelen módon megcsalta. Illúziókmeg ne legyenek. Ha megadsz mindent egy férfinak akkor is megcsal. Genetikailag hulladékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!