Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a telefonját a vécére viszi utalhat arra hogy a szeretőjével beszél?
Vagy csak az a fajta aki annyira mobil-függő, hogy még szarni sem tud nélküle, mert "úúúú fészbúk értesítés!" "Úúúúúúú engribörc!" "Úúúúúúúú, lehet épp hívni fog a Sanyi a kocsmából!" (bár ki akar a wc-n beszélni bárkivel is?). Rosszabb esetben "Ú, a gyakori!" Sajnos sok az ilyen kocka. Én is elég kocka vagyok, de ennyire sosem lennék az.
Persze lehet szerető is, de ennek esélye 50%. Vagy igen, vagy nem. Más jeleket is keress, mert ez így önmagában olyan, mintha azt mondanád, hogy régi fekete-fehér film - "az csak a 12 dühös ember lehet!" - holott nem, ez az egy információ kevés ahhoz, hogy rendes gyanút lehessen rá építeni.
5-10 éve még nagyobb eséllyel, amikor nem voltak jó telefonos játékok (illetve azok nem voltak ennyire elterjedtek), ma már nem.
A barátaim rám szoktak csodálkozni, hogy miért végzek hamar a szarással egy szarásnyi idő (3-5 perc) alatt. Azért, mert ők visznek be telefont és mindig azon szarakodnak valamit, én pedig nem viszek be telefont magammal. (De már én vagyok a kivétel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!